‘Crònica’ de 17 de desembre

La Generalitat destinarà 40 milions d’euros per pacificar la carretera N-II

Ara sí que sí. Ja fa temps que ho venim anunciant des d’aquest informatiu; però ja és una realitat. Gràcies a l’acord entre ERC i els Comuns per aprovar els Pressupostos de la Generalitat, una partida de 49 milions d’euros anirà a parar al Maresme per tal de pacificar la carretera N-II i fer-hi un carril bici. Aquesta artèria tindrà, doncs, un sol carril per sentit, velocitat limitada i es reurbanitzarà. El primer tram, amb Vilassar de Mar com a protagonista. Es començarà a treballar entre Mataró i Montgat.

Actes solidaris a favor de La Marató de TV3

Falten poques hores per a la 30ena edició de la Marató de TV3 que, enguany, es dedica a les malalties mentals. Un cop més, Vilassar de Mar demostrarà la seva solidaritat amb una gran festa, demà passat, diumenge, de 10 del matí a 2 de la tarda al Veral de l’Ocata. Organitzen l’associació de Festes del Veral, amb el suport de Patronat Parroquial, el GOVI, les escoles del nostre municipi, Enric Nedddermann, la Tropa Teatre i Vilassar Ràdio. Hi haurà tómbola, joguines, tallers infantils, mercat de segona mà, plantes, xocolatada… En parlarem tot seguit amb Marta Monràs, una de les organitzadores.

Màgic Grup Maresme organitza dissabte espectacle de màgia a favor de la Marató de TV3. En parlarem amb Juan Luís Angulo. L’acte es farà a la Sala Carrau a partir de les 6 de la tarda.

Concert de Nadal de la Coral Englatina

La Coral Englantina oferirà el seu tradicional concert de Nadal, gratuït, aquest diumenge a les 6 de la tarda a l’església de Vilassar de Mar. Avui serà amb nosaltres Feliu Novell per parlar-nos d’aquest concert.

Campanya de recollida de joguines de segona mà de Friday for Future 
Recordes el moviment Friday for Future? Integrat i transversal format per joves que proposen accions i consciencien sobre els problemes del canvi climàtic? Doncs, avui és el darrer dia per participar en la campanya de recollida de joguines de segona mà que han organitzat. L’objectiu? Que els nens i nenes més desfavorits de la capital del Maresme no es quedin, aquestes festes, sense regal. Un Nadal de consciència és el nom de la campanya.

Escolta l’informatiu en aquest enllaç