‘Crònica’ de 05.08.2022

Polèmica per la gimcana sobre sexualitat, adreçada a joves, del passat 22 de juliol

Polèmica per la gimcana sobre sexualitat, adreçada a joves,  del passat 22 de juliol.  El diari “La Vanguardia” ha publicat en la seva edició d’aquest divendres 5 d’agost que un grup de pares i mares està treballant en una demanda contra l’Ajuntament davant de la Fiscalia de Menors per la gimcana que tractava sobre sexualitat , adreçada  a joves de 12 a 30 anys,  que el consistori va organitzar el divendres 22 de juliol a les 10 de la nit a Can Jorba. Aquest grup de pares i mares han pres aquesta decisió per algunes de les proves que es van dur a  terme en la gimcana. L’Ajuntament de Vilassar de Mar ha publicat un comunicat, al web municipal, de la Regidoria de Joventut en relació a aquesta qüestió, format per sis punts i ha realitzat una roda de premsa a les 12 del migdia al consistori per tractar sobre aquest tema, roda de premsa en què ha intervingut la regidora de Joventut Montse Gual.

Inscripcions  als cursos de català, al setembre

Al setembre s’obriran les inscripcions per als cursos de català organitzats pel Consorci per la Normalització Lingüística

Sortida a Madrid per anar a  veure el musical “El rey León”

El Centre Cívic Lluís Jover, ubicat al Barato, organitza una sortida el 17 de setembre, de dos dies, per anar a Madrid veure el musical “El rey León”. Per a més informació i per reserva de plaça, cal contactar amb Blanca Junoy, responsable de l’Àrea de Sortides del Centre Cívic Lluís  Jover, al telèfon 667.75.07.08

Copa Catalunya: UE VdM-Peralada, al camp municipal del Cerdanyola

El Peralada serà el rival de la Unió Esportiva Vilassar de Mar en primera ronda de la Copa Catalunya. El partit es disputarà al camp municipal de futbol de Cerdanyola, ubicat al carrer Marathon, 91 de  Mataró, el dissabte d’agost  6 d’agost a les 7 de la tarda. El preu de l’entrada és de 5 euros. L’equip guanyador s’enfrontarà al vencedor del duel entre la Grama i el Llagostera (amb un futur complicat per endavant). Per l’altra banda del quadre, el Manresa s’enfrontarà al Cornellà i la Rapitenca, contra el Sant Andreu.

Mataró: Obres del Pla Director de les Àrees de Jocs Infantils

L’Ajuntament de Mataró està portant a terme des de la segona quinzena del passat de juliol un conjunt d’obres emmarcades en el Pla Director de les Àrees de Jocs Infantils. Les actuacions són de tres tipus: adequació de paviments i altres elements; instal·lació de noves àrees, ampliació o reubicació d’algunes existents, i reposició de jocs.