Des del passat mes de juny el Casal Popular Atzari està portant a  terme una campanya solidària de recollida d’aliments i productes de primera necessitat per a ajudar a les persones que es troben amb pocs recursos econòmics o, directament, no en tenen. Actualment s’està ajudant gairebé a una quarentena de famílies de Vilassar de Mar.

El sindicat Metges de Catalunya convoca vaga de facultatius a l’atenció primària de l’Institut Català de la Salut des del proper dimarts i fins al 16 d’octubre. El sindicat explica que l’objectiu és evitar el desmantellament del primer nivell assistencial de la sanitat. L’Institut Català de la Salut veu totalment inoportuna aquesta vaga.

Parlarem de les afectacions al trànsit des del proper dimarts al carrer Enric Granados amb motiu de les obres que s’estan realitzant en aquest punt de la nostra població de substitució del clavegueram i reparació del ferm.

“Seients blaus” i Marc Aldrufeu tanquen aquest divendres el cicle “Música i llibres” al jardí de la Biblioteca Ernest Lluch, des de les 8 del vespre. . L’acte es realitzarà aplicant les mesures anticovid.

En pàgina comarcal, us explicarem que, durant tota aquesta setmana s’està celebrant la cinquena edició del Calella Film Festival, el festival de cinema del Maresme. Una de les projeccions destacades  és l’estrena del documental ‘Camí Lliure’, demà dissabte a es 21.30 h. Tracta la vida del xef Raül Balam Ruscalleda i de la seva mare, Carme Ruscalleda.