‘Crònica’ del 04.01.2021

Farmàcies de VdM adherides al prococol per validar positius de coronavirus

A quines farmàcies de Vilassar de Mar pots comunicar un positiu per test d’antígens? Doncs a totes a excepció, atenció, de la Mirats ubicada davant la carretera N-II i de la Puche Jové de la plaça del Mercat. La resta de les farmàcies del nostre municipi s’han adherit al protocol marcat pel departament de Salut per validar els positius i descongestionar d’aquesta manera, treure pressió, als Centres d’Atenció primària.

Es prorroguen les mesures anticovid 19
Les restriccions vigents per lluitar contra la sisena onada del coronavirus i el toc de queda es prorrogaran, atenció, dues setmanes més, és a dir fins al 21 de gener, un cop ho validi, a petició de la Generalitat, el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya. Les actuals mesures, que van entrar en vigor el passat 24 de desembre, tenen com a objectiu reduir la interacció social i el moviment de les persones per mirar de frenar l’escalada de contagis de la sisena onada del coronavirus marcada per la variant òmicrom.

Aquest vespre, a les 20h, entrevista al Rei Melcior

Atenció perquè ens posem dempeus. I és que no tots els dies es pot entrevistar a tot un Rei de l’Orient. Tenim audiència reial amb en Melcior, el Rei Blanc. Avui, a partir de les 8 del vespre, el director de Vilassar Ràdio, es desplaçarà, amb la nostra unitat mòbil, a un indret secret i indeterminat ubicat a les Muntanyes de Montcabré. Els nostres micròfons entraran en exclusiva al campament de Ses majestats els Reis de l’Orient.

Balanç de la campanya de recollida de donacions de sang

Aquest diumenge al matí va celebrar-se la primera campanya de recollida de donacions al nostre poble de 2022. Estarà avui amb nosaltres Sílvia Delgado, tècnica del Banc de Sang i Teixits de Catalunya, per explicar-nos com va anar aquesta campanya i per donar-nos a conèixer el nombre de reserves de sang que hi ha a hores d’ara als hospitals de tot Catalunya.

Projecció de “Sense sostre” el 16 de gener

Diumenge 16 de gener a les 6 de la tarda es projectarà a la Sala Carrau la pel·lícula “Sense sostre”, dirigida per Xesc Cabot i Pep Garrido i produïda per Norbert Llaràs. L’acte està organitzat per la Plataforma Cinema Vilassar de Mar. Es tracta d’un llargmetratge que té l’objectiu de conscienciar sobre la problemàtica que pateixen les persones que viuen al carrer. Després de la projecció de la pel·lícula, hi haurà debat posterior amb els directors i amb el productor. L’entrada és gratuïta.

Obert el termini per demanar subvenciobs per al foment de l’activitat física i de l’esport

Les entitats esportives de Vilassar de Mar han de saber que, fins el diumenge 16 de gener, tenen temps per presentar-se a la convocatòria per sol·licitar subvencions per al foment de l’activitat física i de l’esport. És un tràmit on line

Escolteu l’informatiu sencer