‘Crònica 30.09.2020’

Aquest dimecres 30 de setembre, a primera hora del matí, una trentena de vilassarencs i vilassarenques han fet una acció de protesta contra les obres que l’Ajuntament està realitzant al passeig marítim consistents, ho hem explicat abastament, en la substitució dels parterres de gespa per formigó armat tenyit de verd. Les persones concentrades han explicat que aquest dimecres a la tarda inicien al mateix Passeig Marítim una campanya de recollida de signatures per aturar aquestes obres.

Ni el coronavirus podrà amb la tradicional fira Fora Estocs de Vilassar Comerç. Una cita ineludible en la qual els comerços associats a aquesta entitat que vetlla pel bon desenvolupament del comerç local al nostre municipi, ofereixen descomptes de fins el 70%. La Fora Estocs se celebra aquest dissabte 3 d’octubre amb un nou format per culpa de la Covid 19. La versió serà indoor. D’interior. Cada botiga associada a Vilassar Comerç oferirà les seves propostes i els clients i clientes se n’assabentaran gràcies a un distintiu que s’ubicarà a l’exterior de cada establiment.

El principal balanç de la Campanya de Salvament i socorrisme realitzada durant l’estiu 2020 a les tres platges de Vilassar de Mar rau en dos aspectes claus. La pandèmia de la Covid 19, per una banda, i, per l’altra, la baixa qualitat de l’aigua, la pitjor dels darrers anys i provocada per les pluges que han sovintejat, especialment a finals de temporada. Aquesta situació ha provocat un augment en presència de banderes vermelles i grogues.

De l’Hort a l’olla i de l’escola a casa. Aquest és el lema de la setmana de Showcooking que se celebra en tres escoles de Vilassar de Mar. Concretament, al Vaixell Burriac, a l’Escola Pérez Sala i als Alocs. Joan Ribas, gerent de l’empresa Ecomenja i president de Xamec, la Xarxa Agroecològica de Menjadors Escolars de Catalunya, ens explica en què consisteix aquesta proposta que porta, durant cinc dies, plats saludables, sostenibles i deliciosos als nens i nenes del nostre municipi.

Esperonats per l’èxit aconseguit en el cicle de concerts que van fer aquest estiu, el Casal popular Atzari ha dissenyat una nova tongada de música de qualitat i de Km 0 al jardí de Can Bisa. Se celebraran, amb totes les mesures de segureta