“No et facis viral”. Aquest és el lema de la campanya de comunicació engegada per l’Ajuntament de Vilassar de Mar per a cridar a la responsabilitat individual de la ciutadania en la lluita contra l’expansió i el contagi de la covid-19. La podem veure en diferents banderoles instal·lades als principals carrers del nostre municipi.

L’Ajuntament de Vilassar de Mar, en la seva lluita contra el canvi climàtic, ha iniciat els treballs per a substituir les actuals lluminàries de l’enllumenat públic per noves amb tecnologia LED amb l’objectiu de reduir el consum energètic i les emissions de CO2 al nostre municipi.

Ens volem fixar, ara, en la salut de l’idioma català a Vilassar de Mar. El projecte #català947 permet saber quin és l’estat de la llengua catalana a nivell local. Pots consultar les dades a l’enllaç llengua.gencat.cat/catala947.

Del 27 de març al 6 d’abril  l’Església Parroquial de Sant Joan  acull la mostra “L’Últim sopar. Il Cenacolo” de l’artista Josep Malagarriga. Es tracta d’una mostra que és una versió  a escala 1.2 de les imatges de l’obra mural “Il Cenacolo” de Leonardo Da Vinci  i que es troba a les parets del Refectori de Santa Maria delle Grazie a Milà, pintat entre 1495 i 1498.

Amb la permanència a Tercera Divisió ja assegurada, la Unió Esportiva Vilassar té, ara i per endavant, un complicat calendari per somiar amb l’ascens a la Segona Reial Federació Espanyola de Futbol (l’antiga Segona B, per entendre’ns). Arriba el tram decisiu de la temporada. Arrenca la segona fase de la Tercera Divisió. Els de Peque, que van acabar cinquens en la primera fase regular, es jugaran dues places per pujar de categoria amb el Sant Cristòbal, el Sant Andreu, el Manresa, la Grama i el Castelldefels. Un pujarà de manera directa.

En a recta final del nostre informatiu, i entre d’altres informacions de caire comarcal, t’explicarem que després de l’aturada forçosa de 2020, han tornat les Jornades Gastronòmiques del Pèsol del Maresme que finalitzaran el proper 2 de maig. Restaurants i establiments de 14 municipis de la comarca ofereixen atractives propostes culinàries i menús especials.