El govern de Vilassar de Mar ha confirmat aquest dimarts que les obres que es fan al Passeig Marítim de substitució dels  actuals parterres vegetals per formigó continuaran, en resposta a la petició realitzada en el segon comunicat conjunt de les forces polítiques de l’oposició en què demanen l’aturada d’aquestes obres i una reunió per decidir quina és la millor solució. Des del govern han que properament emetran un comunicat sobre aquesta qüestió, del qual ens en farem ressò, quan ens arribi.

Aquest dilluns al migdia, es coneixia la inhabilitació del president de la Generalitat Joaquim Torra. Immediatament, una riuada de reaccions es van desencadenar a pobles i ciutats de Catalunya. Vilassar de Mar no va ser una excepció. Tot i que la convocatòria va arribar espontàniament i a corra cuita, una setantena llarga de vilassarencs i vilassarenques es van concentrar i tallar la NII en rebuig a la sentència del Tribunal Suprem.

El tàndem conformat pels vilassarencs Nani Moré i Carles Soler, regidor de Babord a l’Ajuntament del nostre municipi, presenten, aquest dimarts, el llibre Menú 2030. Transformar el menú per transformar el Sistema Alimentari. La presentació, per exigències de la pandèmia, es fa telemàtica

Esperonats per l’èxit aconseguit en el cicle de concerts que van fer aquest estiu, el Casal popular Atzari ha dissenyat una nova tongada de música de qualitat i de Km 0 al jardí de Can Bisa. Se celebraran, amb totes les mesures de seguretat que dicta la pandèmia de la Covid 19, els dimecres 30 de setembre, 7 d’octubre i 14 d’octubre.

Un dels molts dubtes que genera l’actual situació de Covid, especialment, a pares, mares,  és l’ús que han de fer els nens i nenes dels Parcs Infantils. El departament d’Interior de la Generalitat de Catalunya ha emès un seguit de pautes d’ús i manteniment dels parcs infantils dels quals ens fem ressò .

En pàgina comarcal, viatgem cap a Can Vallerià de Premià de Dalt per a saber quines són les activitats que han programat de cara als propers dies, entre les quals destaca l’acte literari “Poetes sota el til·ler”.