‘Crònica’ 29.06.2021

Comunicat de l’Ajuntament en relació als focs artificials

Arran de les queixes d’alguns veïns de la Xinesca després que el passat diumenge no tinguessin l’oportunitat de veure a la seva zona els focs artificials que van tancar la Festa Major de Vilassar de Mar, l’Ajuntament ens ha fet arribar un comunicat en el qual vol aclarir que va renunciar a situar el punt de llançament de focs artificials que tenia previst a la zona, a petició de representants del Mercat de la Flor i del sector agrícola, pel risc d’incendi que això podia suposar

Asfaltat en diferents punts delimitats del municipi

Entre dimecres 30 de juny i dijous 1 de juliol, l’Ajuntament durà a terme reparacions d’asfaltat en punts molts delimitats de diferents zones del municipi. En concret, al carrer Alsina, en un punt reparat provisionalment amb formigó; al carrer Narcís Monturiol amb Riera d’en Cintent en una rasa enfonsada al pas de vianants; al carrer Narcís Monturiol amb Mitjorn en una zona d’aparcament i al carrer Santa Eulàlia amb Santa Magdalena en l’asfaltat d’una rasa. Les esmentades actuacions provocaran talls de circulació molt puntuals (d’1 a 2 hores), a excepció de la del carrer Santa Eulàlia que pot romandre tallada més hores en la circulació sentit Barcelona.

Incidència del coronavirus

Com cada dia hem parlat de l’afectació de la Covid al nostre poble, amb les dades facilitades per Departament de Salut i que cada dia actualitzem

Estiu Actiu

Enguany, l’Ajuntament de Vilassar de Mar torna amb els reptes de l’Estiu Actiu, una alternativa per fer activitat física i esport de forma responsable en temps de pandèmia. Els tornejos de vòlei platja, bàsquet 3×3 i tennis platja no se celebraran per evitar les concentracions elevades de persones, però l’alternativa dels reptes vol animar a tots els vilassarencs i vilassarenques a sortir i fer activitat física amb propostes aptes per a totes les edats

Juliol Jove

Del 5 al 30 de juliol, Can Jorba acollirà el Juliol Jove, el programa de la Regidoria de Joventut que ofereix tallers i activitats gratuïtes per als joves de Vilassar de Mar. L’oferta d’enguany, dirigida preferentment als joves de 14 a 19 anys del poble, proposa diversos tallers de cuina, activitats esportives com el pàdel surf i l’esnórquel, un taller sobre sexualitat i quatre sortides, entre d’altres activitats.

Visitem el restaurant La Niña Vilassar

No és un tex-mex convencional. És un restaurant mexicà amb alta qualitat culinària i amb tots els seus ets i uts. Avui entrem a fer uns natxos i unes carnites a La Niña Vilassar. En virtut de l’acord entre aquesta casa, Vilassar Ràdio, i Vilassar Comerç, ens passegem per diferents establiments del nostre municipi per conèixer qui hi ha darrere del taulell. Ens rep, amb el seu somriure marca de la casa, el gerent de La Niña Vilassar, L’Eloi Galan que només entrar ens diu que estem a casa nostra.

Aquest dimecres, últim dia per canviar bitllets i monedes de pessetes

Aquest dimecres acaba el termini per poder canviar bitllets i monedes de pessetes a euros als edificis del Banc d’Espanya.

Curs d’orgue del Maresme

Del 23 al 28 d’agost es porta a terme a Cabrera de Mar  el 22è Curs d’Orgue del Maresme. Es farà a l’església de la població. Serà impartit per Michel Bouvard, Montserrat Torrent i Guido Iotti.  En parlem amb la coordinadora d’aquest curs,  Carme Godall. Per inscripcions, cal enviar un correu electrònic a cursorgue@hotmail.com. Per a més informació, consulteu aquest enllaç.

Predicció del temps

Predicció del temps, amb Joaquim Serra, des de Meteomar