La formació política Babord ens han fet arribar un comunicat a Vilassar Ràdio en el qual expliquen que han recorregut la licitació de les guinguetes de platja per tal d’ incloure-hi criteris socials, ambientals i alimentaris. Consideren que “l’únic criteri d’adjudicació que es tindrà en compte és l’econòmic” i que, per aquesta raó, han decidit presentar un recurs potestatiu de reposició. Eudald Tenias, en representació de Babord, estarà avui amb nosaltres per parlar-nos d’aquest recurs potestatiu de reposició. També hem contactat amb el govern de Vilassar de Mar (ERC-Gent per Vilassar de Mar) i han explicat que declinen, per ara, fer declaracions sobre aquesta qüestió.

Avui dijous ha començat la reparació d’un enfonsament puntual en un tram de la calçada de l’avinguda del Progrés, entre la Volta dels Garrofers i la rotonda del Mercadona

El Banc de Sang i Teixits de Catalunya organitza una campanya de recollida de donacions de sang per aquest diumenge 2 de maig des de les 10 del matí fins a les 2 de la tarda a l’Àula de Música, al carrer Narcís Monturiol, 23. Per participar-hi, recorda que cal reservar hora prèviament al web donarsang.gencat.cat.

El Consorci de Promoció Turística del Maresme vol conèixer la teva opinió per confeccionar el Pla Estratègic de desenvolupament turístic de la nostra comarca. És per això que convida a les persones que resideixen als diferents pobles del Maresme a què participin en una enquesta per tal de conèixer la visió i la percepció que tenen sobre el sector turístic i l’oci, tant del Maresme com del seu municipi.

La Regidoria de Joventut torna a posar en marxa el 4 de maig la sala d’estudi durant l’època d’exàmens de final de curs per als estudiants d’ESO, batxillerat, cicles formatius i graus universitaris. El servei, que comptarà amb WiFi gratuït, es prestarà a partir del proper dimarts i fins l’11 de juliol.

En la recta final del nostre informatiu, i entre altres notícies de caire comarcal, t’explicarem la macabra troballa que van trobar, aquest dilluns, uns excursionistes al cementiri de Sant Andreu de Llavaneres.