Que l’any 2020 ha estat molt dur, no és cap secret. Les conseqüències de la pandèmia de la SARS COV 2 no només es deixen sentir en l’àmbit sanitari, sinó que colpegen amb força l’economia i la societat. En aquest sentit, t’explicarem que l’Ajuntament de Vilassar de Mar va doblar els recursos, en relació a 2019, per repartir ajudes alimentàries a més de 240 famílies de Vilassar de Mar. La coneguda com a Targeta Moneder ha arribat, atenció, a 200 famílies més que l’any 2019. El nostre consistori hi ha destinat 146.670 euros.

Tot i que la campanya electoral més insòlita des del restabliment de la democràcia arrencava, oficialment, aquesta mitja nit, ahir al vespre, tots els partits que es presenten a les eleccions del proper 14 de febrer al Parlament de Catalunya (si el TSJC no les tomba abans del 8 de febrer) van avançar els seus mítings per evitar el toc de queda. Un escomesa electoral en la qual plana el fantasma d’una alta abstenció (desconfiança per una banda i coronavirus per l’altra) i en la qual veurem els polítics catalans empresonats fent campanya.

La Plataforma Recuperem El Baix Maresme organitza un acte reivindicatiu per a demà passat. Consistirà en un tall de trànsit a la carretera la Nacional II a l’alçada de l’estació de trens de Renfe de Premià de Mar a partir de les 11’30 del matí. S’espera que duri aproximadament hora i mitja. Pau Arona, en representació d’aquesta plataforma , ens explicarà en els propers minuts que l’objectiu és reivindicar la pacificació del trànsit en aquesta autovia urbana

Al Museu Monjo continua l’exposició “Nunc femina” de Silvia Alcalà

Després de molts mesos lesionat, Ivan Romano torna a sentir-se futbolista. Superada la greu lesió de creuats i menisc que va patir, el nou jugador de la Unió Esportiva Vilassar de Mar passarà per aquest informatiu i ens explicarà què el va motivar venir jugar al Xevi Ramon

En la recta final del nostre informatiu anirem cap a Argentona que serà candidat a ‘Ciutat Amiga de la Infància’. Un segell que atorga Unicef als governs locals que amb la seva gestió es comprometen a posar els drets de la infància al centre de la seva activitat.