Després dels dos casos detectats a l’Escola Pérez Sala, aquest divendres passat, 25 de setembre, va ser el Vaixell Burriac el centre educatiu que va informar de la detecció d’un cas de positiu per coronavirus. Per tant, seguint les indicacions del Servei de Vigilància Epidemiològica, tot l’alumnat i la tutora d’aquest grup han d’estar en aïllament domiciliari fins el dia 6 d’octubre. En aquest informatius hem parlat amb la seva directora, l’Anna Robusté.

Les formacions polítiques de l’oposició (Junts per Catalunya, Babord, PSC i Ciutadans) han fet arribar a Vilassar Ràdio un nou comunicat de premsa conjunt en el qual demanen de nou al govern que aturi les obres al Passeig Marítim de substitució dels  actuals parterres vegetals per formigó tenyit. Han explicat que han tingut accés i als estudis tècnics  de l’obra  i hi veuen una sèrie de mancances en aquests informes. Demanen al govern una reunió per decidir quina és la millor solució per al Passeig Marítim que no sigui la instal·lació de formigó.

Hem repassat les dades de coronavirus al nostre poble, corresponent a aquest dilluns.

Fins aquest diumenge 4 d’octubre es pot visitar a Vilassar de Dalt el festival Revela’t de fotografia analògica que és un dels més importants del món. Vilassar de Mar hi és representat amb l’artista multidisciplinar Maria Solà que exposa una trentena de fotografies, tant en blanc i negre com en color, centrades en la seva experiència al capdavant del Segon Circ més Petit del món que ha girat per Europa amb camions, per exemple, de més de 70 anys.

En pàgina comarcal, i a banda d’explicar-vos quina és la nova estafa anomenada Brushing, hem anat cap a Can Vallerià de Premià de Dalt per a saber quines són les activitats que han programat de cara als propers dies, entre les quals destaca l’acte literari “Poetes sota el til·ler”, que es durà a terme aquest diumenge vinent des de 2/4 d’1 de la tarda a la seva seu del Passeig Coromina, presentat per Alex Casanovas