Renda per càpita a Catalunya

En l’informatiu d’aquest divendres hem parlat que el nostre poble és el sisè municipi de Catalunya, de més de 20.000 habitants, amb la renda per càpita més alta, segons es desprèn del rànquing publicat per l’Institut Nacional d’Estadística. Les dades recullen les rendes de 2018 i Sant Cugat del Vallès lidera el llistat català amb una renda mitjana de 20.582 euros per cap. El nostre municipi, Vilassar de Mar, és a la sisena posició amb 16.348 euros de renda mitjana anual per habitant, dos llocs per sobre del Masnou.

Tractament fitosanitari

Segueix el tractament fitosanitari de l’arbrat públic de Vilassar de Mar: Si avui fa una setmana es començava en alguns indrets del nostre municipi, avui a la nit es fa la segona actuació.

Presentació “Va de vida”

Aquest divendes a les 19.30h, el jardí de la Biblioteca Ernest Lluch acollirà la presentació del llibre “Va de vida” de l’escriptora Carmen Rovira Ros, editat pel segell vilassarenc Index Editorial. La presentació correrà a càrrec de l’escriptora Sílvia Tarragó. L’aforament és limitat.

Taller de salut sexual

Avui, i per commemorar el Dia Internacional d’Acció per a la Salut de les Dones, la regidoria de Promoció de la Salut de l’Ajuntament de Vilassar de Mar organitza un taller de salut sexual. Amb el títol de les Joguines eròtiques, la psicòloga i sexòloga Elena Crespi explicarà, en dues sessions que se celebraran a la Biblioteca de Vilassar de Mar, com gaudir del nostre sexe en solitari o en parella. Taller presencial en el qual, però, cal cita prèvia.

Esports

En l’apartat dedicat a l’esport, parlarem de la temporada d’alts i baixos registrada pel Volei Vilassar. El primer equip ha perdut la categoria i la temporada vinent serà a la Segona Divisió b. Les bones noticies, però, venen de la base, n’hem parlat amb Marta Sánchez, jugadora de l’aleví.

La comarca

En el repàs a les notícies comarcals, entre altres, hem parlat que Cabrils disposa d’una trentena més d’estacionaments de rotació en horari comercial al casc urbà.