Amb la retirada de tota la part de la runa, el nostre litoral presenta una nova imatge després que hagi finalitzat completament la demolició de l’edifici del Club Nàutic de Cabrera de Mar. L’enderroc, recordem-ho, va començar aquest mes de gener perquè la instal.lació no complia amb la normativa de costes. D’aquesta manera, Cabrera de Mar recupera més espai útil a la seva platja de cara a aquest estiu.

Recorda que, des d’ahir, ja és obert el termini per demanar cita prèvia per a la propera renovació del DNI-e a Vilassar de Mar. Tot seguit t’hem explicat quantes places hi ha disponibles i com pots demanar cita.

Editorial Base acaba d’editar l’obra “Els bons malnoms”, escrita per Jordi Planet i il·lustrada per Xavi Piñas. El contingut apareix estructurat per fitxes. La dedicada al nostre poble, Planet explica que el malnom de “Penjases” està reclamat pels dos Vilassar i ha afegit que aquest malnom, originat al segle XVIII, apareix a “La cançó del pilot”, el trobem també a altres municipis del domini lingüístic del català .Amb tots dos parlarem avui a l’espai “Crònica”

Després de la bona acollida del curs de monitor/a de lleure realitzat en Setmana Santa a can Jorba, la Regidoria de Joventut posa en marxa el curs de director/a d’activitats d’educació en el lleure infantil i juvenil. El curs, impartit per la Fundació Pere Tarrés, atorga la titulació corresponent emesa per la Direcció General de Joventut de la Generalitat

En la recta final del nostre informatiu, i entre altres notícies de caire comarcal, t’explicarem que des d’aquest passat dilluns, la masia de Can Salamó de Premià de Mar funciona com a Punt d’Informació Juvenil del municipi. Assessoren els i les joves de 12 a 30 anys en tots aquells temes que puguin ser del seu interès.