Ha finalitzat la campanya de vacunació de la grip. Des del CAP Doctor Masriera de Vilassar de Mar, la infermera Alba San Vicente ens explicarà tot seguit que des que va començar la campanya de vaccinació el passat 15 d’octubre fins a finals de desembre, s’han vacunat 4.268 persones al nostre municipi, xifra que representa un augment en comparació amb altres anys anteriors.

Ahir, en el nostre informatiu del migdia, t’ho explicàvem pràcticament en directe, als voltants de la una d’aquest dimecres un home de 45 anys va perdre la vida com a conseqüència d’un greu accident de trànsit a la carretera Nacional II, a l’alçada de la Crta. de Cabrils a Vilassar de Mar.

Aquesta mitjanit arrenca la que, sens dubte, serà la campanya electoral més estranya des del restabliment de la democràcia: una altra de les conseqüències derivades de l’impacte de la SARS COV 2. Una curda en la qual les diferents formacions que es presentin al parlament de Catalunya demanen no saltar-se el confinament municipal per assistir als mítings. Els partits es bolquen, per tant, en una campanya telemàtica, reduint al màxim els convidats en els actes presencials. Ho repassarem tot seguit.

Extremar totes les precaucions. Aquesta és la crida que fa, un cop més, un dia més, l’Ajuntament de Vilassar de Mar davant de la virulència de la tercera onada de la SARS COV2. El consistori apel.la a les responsabilitats individuals per a contribuir a millorar la situació sanitària.

Ja està disponible des del passat divendres, a les plataformes digitals la cançó “Canta” de Judit Nedderman. Es tracta del tercer single del nou àlbum de l’artista vilassarenca anomenat “Aire” i que sortirà a la venda properament. Tot seguit l’escoltarem.

En la recta final del nostre informatiu visitarem la sala d’exposicions Espai Casinet del Masnou s’ha reformat darrerament. És a punt per a l’exposició “El cielo está enladrillado”, de Xavi Rodríguez, programada entre el 5 i el 28 de febrer. La regidora de cultura de l’Ajuntament del Masnou Neus Tallada estarà avui amb nosaltres per explicar-nos exactament en què ha consistit aquesta reforma