Com la maleïda pandèmia ho trastoca tot, enguany, i per raons de seguretat, no podrem visitar la tradicional exposició de pessebres i diorames de Vilassar de Mar. El president d’aquesta associació, Josep Ribas, ens explica que han centrat els seus esforços en la creació de 30 diorames nous i que la setmana vinent ja els començaran a repartir per les diferents botigues associades a Vilassar Comerç que els exposaran en els seus aparadors. Hi ha un concurs i importants premis per a qui trobi els paranys! Aquesta és la notícia de portada d’aquest informatiu que ara arrenca.

Dimecres passat 25 de novembre l’espai “Parlant de tot” d’aquesta casa va incloure una taula rodona telemàtica  sobre violència de gènere, amb la participació de representants de la Policia Local de Vilassar de Mar, del Servei d’Informació i Atenció a la Dona (SIAD); del CAP Doctor Masriera i de l’Oficina d’Atenció a la Dona del comissaria dels Mossos d’Esquadra de Premià de Mar.  Totes les tertulianes van destacar la importància de l’educació i l’entorn familiar en prevenir aquesta situació i van concloure que encara queda molta feina a fer al conjunt de la societat. Ara n’escoltarem un ampli resum

Pel que fa a la informació de serveis, cal saber que la Biblioteca Municipal Ernest Lluch ha tornat a obrir, des del  passat dilluns la sala d’adults amb aforament limitat i que la Piscina Municipal del nostre municipi ha obert  exclusivament el servei de pàdel. 

En pàgina esportiva, escoltarem Xavier Giménez, coordinador de Futbol 7 de la Unió Esportiva que parla amb el nostre Company Hèctor Torreblanca sobre la tornada als entrenaments dels nens i nenes, tot i que la competició no està previst que arrenqui, com a mínim, fins el proper 9 de gener.


En la nostra repassada a la comarca, marxarem a Premià de Dalt per saber quina és la troballa arqueològica que han localitzat en el nostre municipi veí