El Banc d’Aliments de Catalunya ja està dissenyant com serà el format del Gran Recapte d’aquest 2020, que se celebrarà entre els propers divendres 20 i dissabte 21 de novembre. Una edició que serà virtual, per les restriccions de la pandèmia, i en la qual només s’acceptaran diners.  En coneixerem els detalls, tot seguit

La matinada de diumenge a dilluns va morir, a l’edat de 77 anys, Juan José Maestre Sanagustín, exregidor del Partit Popular. Va ser regidor d’Hisenda al govern en la legislatura 1995-1999, en la qual els populars van governar conjuntament Convergència i Unió. En la següent legislatura 1999-2003 va ser regidor a l’oposició.  Més tard va abandonar el Partit Popular. Juan José Maestre.

Aquesta nit, la de dilluns a dimarts, ha estat la primera en la qual el toc de queda decretat per la Generalitat de Catalunya (en el qual es prohibeixen els desplaçaments nocturns entre les 22:00 de la nit i les sis del matí) ha caigut en dia laborable. Per tant, hem posat els nostres micròfons a Lluís López, inspector en cap de la Policia Local de Vilassar de Mar, per tal que ens faci un balanç.

Estem davant de la festivitat de Tots Sants. Una festivitat diferent en el qual moltes famílies es podran acomiadar també, d’una manera més reposada, de totes aquelles persones que van perdre la vida durant el primer confinament i que, en molts casos, van haver de marxar pràcticament en solitari. El cementiri de Vilassar de Mar amplia els seus horaris, activa l’autobús llançadora que hi arriba i s’adapta al protocol de la pandèmia.

Daniel Amo va completar el repte de córrer 132 quilòmetres descalç, en tres etapes, a favor de la salut dels animals abandonats. La  darrera etapa va realitzar-la dissabte passat i el recorregut el va fer passar per Vilassar de Mar. Parlem amb ell per conèixer com va anar el repte

Us explicarem que l’esport català ha manifestat, en les darreres hores, el seu malestar per les restriccions rebudes amb el toc de queda i el greuge comparatiu, al seu entendre, que tenen amb el sector cultural. La UFEC, la Unió de Federacions Esportives de Catalunya, ha enviat un comunicat en el qual demana al Govern català una rectificació.

Pel que fa a la informació de la nostra comarca, sabrem que avui 13 sales de cinema de tot Catalunya rebran a Calella un reconeixement pels més de 100 anys de projeccions. Entre aquestes sales es troba el Foment Mataroní.