Després de la bona acollida del curs de monitor/a de lleure realitzat en Setmana Santa a can Jorba, la Regidoria de Joventut posa en marxa el curs de director/a d’activitats d’educació en el lleure infantil i juvenil. El curs, impartit per la Fundació Pere Tarrés, prepara l’alumnat per intervenir en tasques de coordinació d’equips en activitats de lleure infantil i juvenil; planificar, organitzar, gestionar, dinamitzar i avaluar projectes de lleure educatiu; i per assumir la creació, el control i la dinamització de l’equip de monitors i monitores. Un cop superat el curs, els participants rebran la titulació corresponent emesa per la Direcció General de Joventut de la Generalitat.

A partir d’avui s’obre el termini per demanar cita prèvia per a la propera renovació del DNI-e a Vilassar de Mar. Tot seguit t’hem explicat quantes places hi ha disponibles i com pots demanar cita.

Avui, Joan Vives, flautista de bec, professor i divulgador musical, professor d’Història de la Música a l’Escola Superior de Cinema i Audiovisuals de Catalunya, parla en una xerrada col.loqui online organitzat per Aula d’Extensió Universitària sobre “Beethoven, romàntic i heroic”, amb motiu del 250è. aniversari del seu naixement.

L’any passat, l’any 2020 ens ha deixat la natalitat més baixa a Catalunya en els darrers 25 anys. El descens de naixements es continu des de 2008, any d’esclat de la crisi econòmica, i els efectes de la pandèmia i del confinament més dur encara no es poden reflectir en les estadístiques perquè va començar 9 mesos i mig abans d’acabar el 2020.

La secció mensual dedicada a parlar sobre els drets dels consumidors del magazine matinal “Parlant de tot”, que compta amb la col·laboració de l’advocat Oriol Contreras, responsable de l’OMIC de Vilassar de Mar, ha centrat la seva atenció recentment en les assegurances. Ara en parlarem i para l’orella per si et pot ser d’interès el que ara escoltaràs

En la recta final del nostre informatiu, t’explicarem que Cabrera de Mar incrementa la seva protecció davant dels incendis forestals