Extremar totes les precaucions. Aquesta és la crida que fa, un cop més, un dia més, l’Ajuntament de Vilassar de Mar davant de la virulència de la tercera onada de la SARS COV2. El consistori apel·la a les responsabilitats individuals per a contribuir a millorar la situació sanitària.

Ens volem fixar, ara, en un dels motors econòmics del nostre municipi. Vilassar Comerç acaba de fer balanç de la campanya de Nadal i reis que la qualifiquen de bona, tenint en compte (això sí) la situació de pandèmia. Araceli Galobart, la seva dinamitzadora, remarca que el sector de la restauració del nostre municipi ho està passant molt malament per les restriccions d’aquesta tercera onada. Asseguren encarar el futur amb optimisme, treballant especialment les opcions de venda on line, i asseguren que la tradicional Fira Fora Estocs es farà. Sigui en el seu format tradicional i, si no, ja tenen enllestit un Pla B.

Vilassar de Mar arriba als 21.035 habitants, dels quals 10.186 són homes i 10.849 són dones. Això vol dir 198 habitants més que un any abans, xifra que representa un increment del 0’95%. 

Endesa informa de dos talls de llum per treballs de manteniment i millora a la xarxa de distribució previstos per demà a Vilassar de Mar. El primer serà de 7:30 a 8:30 del matí i el segon de 5 a 6 de la tarda. Afectaran a alguns trams de les avingudes Arquitecte Eduard Ferres i Montevideo; dels carrers Lluís Guardiola, Mestral, Pau Casals, Ponent; i de la plaça Josep Tarradellas.

La Plataforma Recuperem El Baix Maresme organitza un acte reivindicatiu per aquest diumenge. Tallaran el trànsit a la carretera Nacional II a l’alçada de l’estació de trens de Renfe de  Premià de Mar a partir de les 11’30 del matí. S’espera que duri aproximadament hora i mitja. Pau Arona, en representació d’aquesta plataforma , ha explicat que l’objectiu és reivindicar la pacificació del trànsit d’aquesta carretera. En Pau Arona estarà avui nosaltres.


En la recta final del nostre informatiu visitarem la comissaria de la Policia Local de Mataró. Ja han començat a sancionar aquells vehicles de mobilitat personal que no respecten l’ordenança.