Últims dies per veure l’exposició del centenari de la UE. Vilassar

Queden poques hores, de fet fins aquest diumenge, per contemplar la magnífica i completa exposició sobre el Centenari de la UE.

Dijous 27 Ple Municipal ordinari

Aquest dijous plenària ordinària de l’Ajuntament de Vilassar de Mar. Ja saps que la pots escoltar, en directe, per Vilassar Ràdio (98.1 de la FM) i també, per internet, al nostre web. La sessió, presencial, arrencarà a les 7 del vespre. L’endemà, divendres, i després del “Crònica”, tindràs un ampli resum, a “Les veus del ple“, de la darrera plenària que tanca el curs; així com les reaccions de les persones portaveus de les diferents formacions amb representació municipal.

19 persones han mort ofegades en platges i piscines en el que portem d’estiu

Un total de 19 persones, l’última ahir mateix, una nena de 2 anys a l’Ametlla de Mar, han mort ofegades en platges i piscines en el que portem d’estiu. 29 des de començaments d’any. Més de la meitat del total en només dos mesos (juny i el que portem de juliol).

Demà tanca la XIX edició de la “Universitat d’Estiu de mar i Ultramar”

“Portem el món a bon port”, tanca demà dijous. la XIX edició de la “Universitat d’Estiu de mar i Ultramar”.

Aquesta setmana “Sardanes a la fresca” al Barato

La tradicional ballada de sardanes que es fa els dijous a la plaça de l’Ajuntament, es trasllada aquesta setmana amb motiu de la Festa Major del Barato i com és habitual, a la plaça Vicenç Martí. Els Amics de la Sardana de Vilassar de Mar, amb Margarida Vernetta, ens han presentat la cobla convidada, la Marinada.