‘Crònica’ 26.04.2021

Damià del Clot, alcalde de Vilassar de Mar, ha tancat la ronda d’entrevistes que hem estat fent, aquests dies, des d’aquesta casa amb tots els portaveus de les diferents formacions polítiques amb representació municipal. Del Clot ha defensat la gestió del govern (ERC-Gent per Vilassar de Mar) durant la pandèmia, assegurant que “ha estat i és molt proper a la gent”, n’ha lloat la feina feta i s’ha defensat, també, d’algunes de les crítiques fetes per l’oposició. L’alcalde ens ha assegurat, també,que l’Ajuntament està treballant intensament per aconseguir tornar a tenir, en un parell de mesos, “la Festa Major el més normal possible” Comencem.

En el marc dels actes de Sant Jordi es van lliurar els premis de la Mostra Literària Mn. Pere Ribot de Vilassar de Mar, certamen que enguany ha rebut 255 treballs, 51 més dels lliurats l’any passat en una edició marcada per l’esclat de la pandèmia. Per categories, la de 6 a 8 anys i la de 9 a 11 anys són les que més participació han tingut, amb 55 i 132 obres respectivament.

Aquest dimarts, Joan Vives, flautista de bec, professor i divulgador musical, professor d’Història de la Música a l’Escola Superior de Cinema i Audiovisuals de Catalunya, parlarà en una xerrada col.loqui online organitzat per Aula d’Extensió Universitàrià sobre “Beethoven, romàntic i heroic”, amb motiu del 250è. aniversari del seu naixement.

Tercer empat consecutiu de la Unió Esportiva Vilassar registrat en la lligueta d’ascens a la Segona Reial Federació Espanyola de Futbol. Aquest diumenge, els blanc-i-vermells van empatar a un al municipal d’Els Canyars davant el Castelldefels. El proper cap de setmana, els de Peque buscaran la primera victòria, a casa, contra un MANRESA amb el qui ja van empatar a zero en la primera jornada.

En la recta final del nostre informatiu, t’explicarem que el Servei de Protecció Civil de l’Ajuntament de Mataró ha instal·lat tres nous desfibril·ladors en cotxes de la Policia Local.