L’Esther Díaz, infermera referent de vacunes de l’atenció primària del Barcelonès Nord i Maresme de l’Institut Català de la Salut, ens ha explicat que la campanya de vacunació de la grip es previst que arrenqui aquest octubre en una tardor que es preveu calenta i marcada, sens dubte, pel coronavirus.

Nou anys després que arribés a la parròquia de Sant Joan de Vilassar de Mar, el mossèn Toni Roman dirà, aquest diumenge 27 de setembre, la seva darrera missa. A dos quarts de 12 del matí. Un missa que posarà punt i final a una trajectòria de gairebé una dècada al nostre municipi al capdavant de la comunitat catòlica vilassarenca. Marxa a una parròquia del barri de Sant Andreu de Barcelona.

Avui, i al Bardemar, es projecta, a partir de dos quarts de set de la tarda, la pel·lícula La mort de Guillem, un film que relata l’assassinat del jove antifeixista Guillem Agulló. La CUP de Vilassar de Mar va col·laborar econòmicament per tal que el director Carlos Maques-Marcet pogués realitzar aquest treball. A la sessió hi serà present Roger Danès, un dels guionistes, per parlar de la pel.lícula. L’aforament ja és complert.

Amb totes les restriccions que provoca la pandèmia del coronavirus, avui obre temporada el cicle Música i Llibres al jardí de la Biblioteca de Vilassar de Mar. Mascareta, distància social, aforament limitat i cita prèvia.

Pel que fa als esports, visitarem el pilot vilassarenc Aleix Viu Cotolí que està participant, amb l’equip Easy Race, al campionat d’Espanya de Superbikes en la que és la seva primera experiència en el motociclisme de gran cilindrada.

En pàgina comarcal, us explicarem que  la Fira Argillà Argentona es reinventa per poder acostar un any més la ceràmica a tots els seus seguidors. Amb aquest objectiu neix la nova Fira Virtual Argillà Argentona que ha buscat la manera d’oferir una alternativa a la fira. Comença avui més internacional que mai.