Ple Municipal (dijous 27 de juliol 19h)

Aquest dijous plenària ordinària de l’Ajuntament de Vilassar de Mar. Ja saps que la pots escoltar, en directe, per Vilassar Ràdio (al 98.1 de la FM) i també, per internet, al nostre web. La sessió, presencial, arrencarà a les 7 del vespre. L’endemà, divendres, i després del Crònica, tindràs un ampli resum de la darrera plenària que tanca el curs; així com les reaccions de les persones portaveus de les diferents formacions amb representació municipal.

Tres refugis climàtics a Vilassar de Mar

Davant de les altes temperatures que estem patint aquests dies, l’Ajuntament ha decidit obrir, i pensant especialment en la gent gran i col·lectius vulnerables, espais refrigerats, amb aire condicionat, per tal de poder arrecerar-s’hi les hores de màxima insolació. Són els dos Cívics, el del Passeig i el del carrer Lluís Jover i, també, l’Espai Galbany.

“Abaixa el soroll i puja el civisme” nova campanya de l’Ajuntament de Vilassar de Mar

De nit, abaixa el soroll i puja el civisme. La Regidoria de Joventut i la Policia Local han encetat aquesta campanya per a respectar el dret al descans dels veïns i veïnes durant les nits d’estiu. Enfocada, especialment als i les joves. Algunes recomanacions, no cridar a carrers o places o no escoltar música amb dispositius portàtils amb altaveus. Campanya fruit de les queixes repetides de vilassarencs i vilassarenques pel soroll a les nits. La trobarem en cartells que es penjaran a diferents places del nostre municipi.

13 milions d’euros en subvencions per a joves autònoms.

Enguany, es destinaran 13 milions d’euros en subvencions per a joves autònoms. Ho poden demanar en les edats compreses entre els 18 i els 29 anys i que tinguin la intenció d’arrencar un negoci; un màxim de 15.120 euros és la subvenció per cap. Temps màxim per a presentar la teva proposta? El 20 de setembre.

Festes del Barato 2023

Del dijous 27 de juliol al diumenge 30, el barri del Barato celebra la seva festa Major. Un munt d’activitats i propostes, de tota mena, per passar una bona estona. El tradicional “Xupinasso” donarà pas a quatre dies farcits de Jocs infantils, sardanes, correfocs i concerts. No et perdis un dels clàssics: la Nit de Salsitxes, amb entrepans a preus més que populars.

L’Hospital de Mataró crea una nova Unitat de Malaltia Inflamatòria Intestinal

L’Hospital de Mataró, centre de referència de la nostra comarca, ha creat una nova Unitat de Malaltia Inflamatòria Intestinal. Està formada per tres metgesses especialistes en aparell digestiu i una infermera. El seu objectiu és el de millorar l’atenció a les persones pacients. Mig miler de maresmencs i maresmenques van ser atesos, l’any passat, per aquesta patologia.