Ahir dimecres 24 de març es va reunir la Junta Local de Seguretat de Vilassar de Mar. Amb un doble objectiu: per una banda aprovar el nou Pla Local de Seguretat per al nostre municipi i, per l’alta, calibrar el grau de les incidències registrades a Vilassar de Mar durant l’any passat; dades que queden alterades pels mesos de confinament i per la pandèmia de la SARS COV 2. A la reunió, telemàtica, hi van ser presents l’alcalde de Vilassar de Mar, Damià del Clot, l’inspector en cap de la Policia Local del nostre municipi, Lluís López, tots els comandaments de Mossos d’esquadra, Policia Nacional i Guàrdia Civil i el regidor de Governació del nostre consistori, Àngel Font, que ens donarà raó, ara mateix, de tot el que es va parlar ahir. Comencem

El Consell d’Infants de Vilassar de Mar ja s’ha posat a treballar per tal de complir un dels punts principals que alertaven els nens i nenes: ajudar a reduir les desigualtats al nostre poble. Així aquest òrgan format per els nostres nens i nenes han decidit posar una guardiola a les escoles vilassarenques amb el propòsit de recollir diners que contribuiran al fons econòmic de la Targeta Moneder.

Detallarem, tot seguit, el cicle d’activitats, organitzat per l’Aula d’Extensió Universitària de VdM des d’abril al juny. Recordem que degut a la situació de pandèmia del coronavirus, les conferències d’aquest cicle s’estan realitzant on line.

Et parlarem, en els propers minuts, d’una lona. Una lona de 48 metres de llargada i de 19 metres d’amplada, que pesava 350 quilos, i que es van penjar en el madrileny Paseo de la Habana a molts pocs metres de l’ estadi Santiago Bernabéu, temple del Reïal Madrid. Amb un eslògan: “Ganes de volver a veros”. I amb una imatge: la de l’actual president del Barça, Joan Laporta. Qui hi ha darrera de la idea? El maresmenc Lluís Carrasco ha estat el cap pensant d’aquesta brutal acció comunicativa.

En la recta final del nostre informatiu, t’explicarem que l’artista maresmenc Jordi Prat Pons ha fet un retrat de Vincent Van Gogh amb llibres. Li han fet falta fins a 2.400 llibres per reproduir la cara del pintor impressionista, que podeu veure al seu perfil de Facebook