El PSC guanya les Eleccions Generals a Vilassar de Mar

El PSC, i després de les eleccions de d’ahir, es converteix en la formació més votada a Vilassar de Mar passant de la tercera força el 2019 a la primera. En segona posició, al nostre municipi, hi trobem Junts que conserva plaça malgrat perdre vots en relació amb les darreres eleccions a les Corts. SUMAR en Comú Podem tanca el Podi en tercera posició. ERC, força més votada el 2019 a Vilassar de Mar, cau fins a la quarta posició. El PP, i seguint l’efecte estatal, es recupera i ascendeix fins a la cinquenaforça vilassarenca. Darrere els conservadors, i per aquest ordre, desfilen VOX, la CUP i el PDeCat; espai Convergència i Unió. A l’informatiu “Crònica” d’avui hem parlat amb Isaac Garcia Oses, cap de files del PSC vilassarenc.

Festes del Barato 2023

Del dijous 27 de juliol al diumenge 30, el barri del Barato celebra les seva Festa Major. Un munt d’activitats i propostes, de tota mena, per passar una bona estona. El tradicional “Xupinasso” donarà pas a quatre dies farcits de Jocs infantils, sardanes, correfocs i concerts. No et perdis un dels clàssics: la Nit de Salsitxes, amb entrepans a preus més que populars.

La UE ja coneix el calendari en la temporada del centenari

La UE ja coneix el calendari del Grup 5è de la Tercera Reial Federació per al curs 2023-2024. Una competició en la qual, els blanc-i-vermells, no haurien de patir com el curs anterior i apuntar-se a l’objectiu clar: el de la permanència; una temporada més; una campanya, però, en la qual l’entitat de casa nostra celebra el seu primer segle de vida.

Malmeten el monument d’homenatge a les persones migrants a Premià de Mar

Fa dies i pels treballs que es porten a terme a l’espigó de Premià de Mar, va aparèixer malmès el monument anònim que ret homenatge a les persones migrants que perden la vida al Mediterrani buscant un futur millor. L’ajuntament de la població veïna, davant les preguntes de la ciutadania, ja ha anunciat que estudiarà com restaurar i tornar a ubicar l’escultura al litoral premianenc.