‘Crònica’ 23.10.2020

No és cap secret que un dels efectes colaterals de la pandèmia del coronavirus és que estem més temps a casa. Tampoc ho és que s’ha registrat un increment important del teletreball. Acció que, a Vilassar de Mar, s’ha complicat en les darreres setmanes i, especialment, en els darrers dies. Diferents usuaris es queixen de constants petits talls del subministrament elèctric. La companyia Endesa, consultada per aquest informatiu, ens ha  explicat que ja han localitzat l’averia, de la qual no en tenien constància, i avui mateix es posen ja a treballar. L’Ajuntament del nostre municipi, per la seva banda, va enviar una queixa formal a la companyia exigint un ràpid restabliment de la normalitat en el subministrament elèctric.

Daniel Amo completarà aquest dissabte al matí  el repte #120 quilòmetres per 2000 euros a favor de la Fundació Daina L’objectiu d’aquest recorregut, que farà descalç és recollir diners per als serveis veterinaris de les protectores d’animals que gestiona aquesta fundació. En el recorregut, el corredor passarà per  la cruïlla del Camí del Mig on conflueixen els termes municipals de Vilassar de Mar, Cabrils i Cabrera de Mar  i continuarà el trajecte fins a Mataró.

Aquest dissabte se celebra el Dia Mundial contra la polio. La poliomielitis és una malaltia infecciosa vírica que provoca paràlisi infantil i que es transmet, de persona a persona, per via fecal-oral. Avui està pràcticament eradicada a tot el món, si bé encara apareix en alguns països de l’Àfrica i de l’Àsia. Des del Rotary Club Vilassar Burriac estan recaptant fons per ajudar a què la vacuna, tan habitual en el nostre món, pugui arribar a nens i nenes afectats.

Atenció perquè la matinada de diumenge, canviarem l’hora. La nit de dissabte a diumenge, a les tres de la matinada tornaran a ser les dues, i, per tant, haurem d’endarrerir aquells rellotges que no ho fan automàticament. Això vol dir, que dormirem una hora més.

A les portes d’un nou cap de setmana en el qual la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat recorda que no es disputaran competicions que no siguin d’àmbit estatal, professional o internacional, la Federació Catalana de Futbol demana tornar a l’activitat esportiva. Ho fa en un informe en el qual destaca el baix número de positius registrats, asseguren, entre els seus federats.