El protocol que es va activar el passat divendres a l’Escola Pérez Sala quan van saber que s’havien detectat dos casos positius de coronavirus en dos alumnes ha funcionat molt bé, segons ens ha explicat Laia Kötz, directora de l’escola. Les proves PCR es van fer dilluns als alumnes dels dos grups estables als que pertanyien aquests dos alumnes i el resultat ha estat de negatiu en coronavirus en tots els alumnes.  Els dos grups estables estan fent classes a distàncies mentre compleixen la quarantena preceptiva.  L’escola fa arribar dispositius mòbils als alumnes que no en tenen.  

Cal informar que l’Escola d’Adults els Ametllers encara té places per al curs 2020-2021. Tot i que el període de matriculació es va enllestir els passat 7,8 i 9 de setembre, cal saber que encara ets a temps per apuntar-te a alguns cursos.

Fins el proper 18 d’octubre, diumenge, es pot visitar Els Camins de l’aigua, un recorregut tècnic per les aigües de Vilassar de Mar a l’Espai Cultural de Can Bisa.

En pàgina comarcal, i entre altres informacions, us explicarem que la ciutat de Mataró podria ser el destí final del matrimoni conformat pel gendre del Felip VIè, Iñaki Urdangarín, que compleix pena a la presó de Brieva, i la Infanta Cristina.