‘Crònica’ 22.12.2021

Loteria de Nadal
La Loteria de Nadal ha repartit aquest dimecres 2.408 milions d’euros en premis. Són vuit milions més que l’any passat. Els catalans han invertit més de 382 milions d’euros en la loteria i han comprat 17 milions de dècims.S’havien posat a la venda 172 milions de dècims que, a internet, han estat disponibles fins a les 10 del vespre d’ahir dimarts. La grossa  ha estat per al número 86.148, que ha estat venut a Cantàbria, Las Palmas i Huelva. Ha sortit a les 12:12 minuts del migdia.

Retransmissió del ple

Vilassar Ràdio emetrà aquest dijous la sessió plenària ordinària, que degut a la situació epidemiològica, serà telemàtica i no presencial. L’ordre del dia de la sessió està format per nou punts. Divendres 24 de desembre l’espai “Les veus del ple” us oferirà un ampli resum de la sessió amb el balanç de la sessió.

Cursos de formació ocupacional

La Regidoria de Desenvolupament econòmic organitza dos cursos de formació ocupacional, prioritàriament per a persones a l’atur, subvencionats pel Servei d’Ocupació de la Generalitat de Catalunya, el Fons Social Europeu i el Ministeri de Treball i Economia Social: el curs de certificat de professionalitat d’activitats de floristeria (nivell 2) i el curs de certificat de professionalitat d’operacions auxiliars d’enregistrament i tractament de dades i documents.

Premià de Mar – Actuacions de millora realitzades per Endesa

La companyia Endesa ha donat per finalitzats els treballs que ha estat duent terme els darrers mesos en diferents punts de Premià de Mar per millorar i modernitzar diverses interconnexions entre línies subterrànies de mitjana tensió. L’objectiu de les actuacions era reduir els temps d’afectació en cas d’eventuals incidències.

Escolta l’informatiu sencer en aquest enllaç