Aquest dimarts al migdia hem sabut que les proves PCR que s’han fet als dos grups d’alumnes de l’escola Pérez Sala, que van registrar dos positius el passat divendres, han resultat negatives. Els dos grups, però, seguiran fent classes a distàncies mentre compleixen la quarantena preceptiva. Per tant, les mesures anticovid aplicades pel centre degà de Vilassar de Mar han funcionat a la perfecció. Des dels serveis informatius de Vilassar Ràdio estem treballant per ampliar la informació.

L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor de Vilassar de Mar (OMIC)  té la agenda completa fins al mes d’octubre. El vilassarenc Oriol Contreras, l’advocat que gestiona el servei, ha explicat al magazín matinal de Vilassar Ràdio, el Parlant de tot, que el consum bàsic, branca fonamental de l’economia, ha quedat molt tocat per situació de crisi econòmica ocasionada per la pandèmia de la covid 19 i ha afegit que la majoria de queixes que està gestionat estan relacionades amb la situació de crisi econòmica generada pel coronavirus.

Aquest dimarts des de les 15’31 hores entrem a la tardor, Joaquim Serra, meteoròleg del Consell Comarcal del Maresme, ha explicat quin és el càlcul que s’utilitza per determinar quan exactament es produeix el canvi d’estació. És un càlcul astronòmic, relacionat amb la posició de la lluna. Serra ha avançat que el que queda de mes serà plujós, és a dir, estarà per sobre de la mitjana climàtica i octubre serà una mica més sec del que és habitual.

Han començat les obres que es faran al Passeig Marítim per fer-lo més sostenible i adaptat al canvi climàtic. Se substituiran els parterres de gespa per paviment de formigó tenyit deixant únicament la zona dels escocells de les palmeres. Els grups de l’oposició han elaborat un comunicat conjunt, signat per Junts x Catalunya, Babord, el PSC i Ciutadans, en el qual mostren la seva disconformitat amb les obres iniciades per l’Ajuntament de Vilassar de Mar denunciant precipitació, deixadesa i irresponsabilitat per part del Govern municipal. En parlarem de tot plegat, ara mateix

Aquest divendres, i al Bardemar, es projecta, a partir de dos quarts de set de la tarda, la pel·lícula La mort de Guillem, un film que relata l’assassinat del jove antifeixista Guillem Agulló. La CUP de Vilassar de Mar va col·laborar econòmicament per tal que el director Carlos Maques-Marcet pogués realitzar aquest treball.

En pàgina comarcal, i entre altres informacions, anirem fins a Can Ruti. L’Hospital Germans Trias i Pujol  ha posat en marxa un nou pla de mesures de restricció dels accessos al centre, tant per a professionals com a usuaris, amb l’objectiu de reduir l’excés de trànsit de persones a les instal·lacions del centre.