‘Crònica’ 22.06.2021

Noves entrades per la Festa Major de Vilassar de Mar

Aquest dimarts, des de les 12h del migdia, s’han posat a disposició de vilassarencs i vilassarenques noves entrades per a les activitats de la Festa Major, que comença demà i s’allargarà fins diumenge. La flexibilització de les noves mesures de contenció de la pandèmia decretades per la Generalitat ha permès ara ampliar a gairebé 500 persones l’aforament dels espectacles que tindran lloc al pati de l’Escola del Mar, de l’Escola Pérez Sala i al parc de ca l’Abril. 

Repàs als actes de Festa Major

Repasse, l’agenda d’actes de la Festa Major de Vilassar de Mar que comença aquest dimecres i s’allargarà fins el proper diumenge.


Premis Esforç i Excel·lència al Batxillerat


Un xec gegant de 810 euros. Aquest és el premi que han rebut els vuit alumnes dels instituts Pere Ribot i Vilatzara de Vilassar de Mar guardonats els dos últims cursos amb els Premis Esforç i Excel·lència al batxillerat promoguts per la Regidoria de Joventut amb la col·laboració de l’empresa Insight Hunters.

Incidència Covid a Vilassar de Mar

Com cada dia hem parlat de l’afectació de la Covid al nostre poble, amb les dades facilitades per Departament de Salut i que cada dia actualitzem

Audició-concert de sardanes amb La Principal del Llobregat 

Amics de la Sardana de Vilassar de Mar organitza l’ audició de Festa Major.  que enguany serà en format concert i tindrà lloc a l’Escola del Mar el dia de Sant Joam a les 10 de la nit. Cal ser al recinte una hora abans de l’inic. L’actuació estarà protagonitzada per la Cobla  La Principal del Llobregat

Juliol Jove a Can Jorba

Del 5 al 30 de juliol, Can Jorba acollirà el Juliol Jove, el programa de la Regidoria de Joventut que ofereix tallers i activitats gratuïtes per als joves de Vilassar de Mar. L’oferta d’enguany, dirigida preferentment als joves de 14 a 19 anys del poble, proposa diversos tallers de cuina, activitats esportives, un taller sobre sexualitat i quatre sortides, entre d’altres activitats.

Els premianencs Lluc Silvestre i Ed Carosia guanyen el premi València de Novel·la Gràfica

Els premianencs Lluc Silvestre (amb la lletra) i Ed Carosia (amb les il.lustracions) han guanyat el premi València de Novel·la Gràfica, que atorga la Institució Alfons el Magnànim, per l’obra Un ós al Marroc. És, amb molt d’humor, una història en la qual podrem conèixer una realitat diferent del país alauita; sovint estigmatitzada i no sempre prou valorada.

A Premià de Mar ha reobert l’Oficina d’Habitatge del Consell Comarcal del Maresme 

A Pemià de Mar ha reobert l’Oficina d’Habitatge del Consell Comarcal del Maresme a les instal·lacions municipals del carrer Nord número 60. L’horari d’atenció al públic és els dijous de 9 a 14 h. Cal demanar cita prèvia a través del web municipal. Durant el present mes de juny, l’oficina està atenent també els dimarts de 9 a 14 h per poder facilitar el registre dels ajuts de lloguer i els requeriments que puguin haver-hi. Les funcions de l’Oficina són informar i assessorar la ciutadania sobre els recursos que l’Administració destina a habitatge i sobre la manera d’accedir-hi; oferir assessorament tècnic sobre obres de rehabilitació i les possibles subvencions, i potenciar la borsa de lloguer, entre d’altres.

Predicció del temps
Predicció meteorològica, amb Joaquim Serra, des de Meteomar