Des de la Plataforma Recuperem el Baix Maresme han enviat una carta, de fet ho van fer el passat dimecres 16 de desembre, als ajuntaments de Vilassar de Mar i altres municipis dels voltants sol·licitant obrir la carretera Nacional II un cap de setmana al mes per a l’ús i gaudi dels veïns i veïnes del Baix Maresme, tallant-ne el trànsit de vehicles, sigui de manera coordinada, sigui de manera intercalada, entre els municipis veïns. Aquesta és la nostra notícia de portada. Comencem

Fusion Inbassion , de Premià de Mar, han estat els guanyadors del Maresmusic. El premi consisteix en una actuació remunerada al LINE UP d’un festival de gran format de Catalunya i 500 euros en material musical. La vilassarenca Anna Murillo s’ha endut el premi que consisteix en poder participar a la Garrinada d’Hivern 2021 i ha guanyat el premi local de Vilassar de Mar, que consisteix en actuacions remunerades a la festa major o cicles musicals municipals.

La secció de consum del magazine “Parlant de tot” , ha tractat amb l’OMIC sobre les clàusules abusives en les hipoteques, un tema que continua candent des de 2013, des de les clàusules sòl. Es continuen presentant demandes i segueix havent-hi judicis per aquestes qüestions, alguns que s’arrosseguen des de 2017. Hi ha entre 8.000 i 10.000 demandes anuals.

Continua la campanya de recollida de joguines organitzada per Creu Roja, en coordinació amb els serveis socials municipals. Les persones que vulguin col•laborar poden fer les seves donacions de joguines, que han  de ser noves, no han de ser ni sexistes ni bèl•liques i es demana que, si pot ser, siguin educatives, als  comerços de Vilassar Comerç que hi col·laboren, fins el dilluns vinent i  a la seu de Creu Roja fins el 31 de desembre. 

En la secció d’esports us avançarem que la Unió Esportiva Vilassar de  Mar  ha decidit suspendre  el campus de nadal adreçat a infants que tenia previst fer des de demà i fins el 31 de desembre per la pandèmia de la Covid 19.

El consistori del Masnou ha rebut la donació de l’arxiu documental de l’artista Iago Pericot. L’Arxiu Municipal s’encarregarà  de digitalitzar el fons documental del dramaturg, escenògraf i artista plàstic, perquè estigui a l’abast de totes les persones interessades i que es dediquen a la investigació en l’àmbit de les arts escèniques.