Aquest dilluns han començat les obres que es faran al Passeig Marítim per fer-lo més sostenible i adaptat al canvi climàtic. Se substituiran els parterres de gespa per paviment de formigó tenyit deixant únicament la zona dels escocells de les palmeres. Els grups de l’oposició han elaborat un comunicat conjunt, signat per Junts x Catalunya, Babord, el PSC i Ciutadans, en el qual mostren la seva disconformitat amb les obres iniciades per l’Ajuntament de Vilassar de Mar denunciant precipitació, deixadesa i irresponsabilitat per part del Govern municipal.

A l’Escola Pérez Sala es van detectar el passat divendres dos casos positius de coronavirus en dos alumnes. Laia Köts, directora del centre explica que L’escola va activar el protocol que se segueix,  d’acord amb les instruccions del Servei de Vigilància Epidemiològica sobre el període de quarentena que ha de fer cada grup, quines són les persones que preventivament han de fer aïllament domiciliari i a qui s’han de fer les proves, que ens aquest cas són  els alumnes dels nens i nenes dels grups estables, al mestre del grup i a altres persones amb qui van estar en contacte. Les proves s’estan efectuant des d’aquest dilluns al matí a la mateixa escola.  

Cal informar que l’Escola d’Adults els Ametllers encara té places per al curs 2020-2021. Tot i que el període de matriculació es va enllestir els passat 7,8 i 9 de setembre, cal informar que encara ets a temps per apuntar-te als següents cursos. Anglès 1, Anglès 3, Four Skills, Taller eines digitals, Taller d’ofimàtica, Graduat en Educació Secundària i  Neolectors. La matrícula es pot formalitzar a la seu de l’escola d’adults, en horari de 4 a 8 de la tarda, de dilluns a divendres, al carrer Manuel de Falla 1, baixos.

Pel que fa a la informació esportiva entrevistarem Victor Granero. El jugador de la UE va patir una greu lesió, gravíssima, el passat 19 de desembre quan entrenava i tot sol es va destrossar el genoll. Ara, es torna a sentir futbolista i compartirem amb ell aquests moments de felicitat.