Alerta amb els falsos inspectors del gas

La Policia Local de Vilassar de Mar vol alertar la població davant la possibilitat que siguin víctimes d’una estafa relacionada amb falsos operaris de les companyies del gas que fan inspeccions fraudulentes a canvi de diners. Ja s’han trobat amb algun cas al municipi. Per tant, recomanen que es comprovi la veritable identitat dels operaris encara que es presentin al domicili amb una acreditació que suposadament els vinculi a una empresa de gas. Donen més consells útils que repassarem tot seguit. Atenció, especialment, a les persones grans que viuen soles.

Inici del tractament fitosanitari de l’arbrat de Vilassar de Mar


La Regidoria d’Espais Públics i Medi Ambient de l’Ajuntament de Vilassar de Mar comença el tractament fitosanitari a l’arbrat, una mesura necessària per a la salut dels arbres, que permet combatre les plagues i les possibles malalties que puguin tenir. La primera actuació? Avui a la nit.

Enquesta Juliol Jove

Excursions, karts, bosc vertical, escalada, fornite, cuina de diferents països del món, esports aquàtics… Tens alguna idea més? Si tens entre 14 i 20 anys, participa en l’enquesta per proposar activitats al Juliol Jove 2021. Tens temps per lliurar-la, la trobaràs al web municipal, fins aquest diumenge.

Incidència Covid a Vilassar de Mar

Com cada dia hem parlat de l’afectació de la Covid al nostre poble, amb les dades facilitades per Departament de Salut i que cada dia actualitzem.


Vilassart estrena pàgina web

L’associació cultural Vilassart, que aplega als artistes i amics de les arts de Vilassar de Mar, ha inaugurat recentment web, amb els apartats d’activitats, exposicions i notícies relacionades amb l’entitat. En parlem amb Toni Berlinches


Aquest divendres, concert de Rita Payés i Elisabeth Roma a Premià de Mar

Les artistes vilassarenques Rita Payés i Elisabeth Roma actuaran avui a l’Espai l’Amistat, ubicat al carrer Sant Antoni, 60 de Premià de Mar a les 8 del vespre. L’entrada a aquest concert és gratuïta. Cal però, reserva entrada prèviament a espailamistat.cat

Propera activitat de l’Aula d’Extensió Universitària


Parlem del cicle d’activitats, organitzat per l’Aula d’Extensió Universitària de Vilassar de Mar. Enguany, les conferències d’aquest cicle s’estan realitzant on line. El proper Dimarts Anna Maluquer pronunciarà la xerrada anomenada “El meu Verdaguer”.


Nou comunicat de les famílies dels alumnes de la Bressoleta de Montevideo


Les famílies de l’alumnat de la Bressoleta de l’avinguda Montevideo han enviat a Vilassar Ràdio un comunicat de premsa valorant la reunió que van mantenir el passat dimecres amb el regidor d’ensenyament, Jordi Tapias. Les famílies subratllen que no entenen perquè el govern va establir uns criteris de preinscripció que clarament porten a buidar l’edifici i subratllen que encara no saben quin projecte s’aplicarà a l’equipament de Montevideo

Activació de zona verda a Cabrera de Mar

Cabrera de Mar també ha activat la zona verda d’aparcament gratuïta ‘per a veïns i assimilats coincidint amb l’arribada del bon temps.


Predicció meteorològica

Des de Meteomar, predicció de l’oratge


Pots escoltar l’informatiu sencer aquí