‘Crònica 20.10.2020’

No cal tenir una bola de vidre per saber que se’ns presenta una tardor calenta en plena segona onada del coronavirus. Xocaran dos trens de gran tonatge. La grip, per una banda, i la Covid 19 per l’altra. És per això que el CAP doctor Masriera de Vilassar de Mar ja ha encetat la campanya de vacunació de la grip que s’allargarà fins el proper 15 de desembre. Estan capacitat per administrar uns cent dosis diàries de les 3.950 que disposen. Es calcula que la grip aterrarà a finals de desembre, principis de Gener.

La Generalitat de Catalunya ha assegurat que les cavalcades de reis es faran i que donarà pautes als ajuntaments per organitzar-les. Així doncs, des del Govern català es treballa perquè Ses Majestats els Reis de l’Orient puguin ser als carrers de Catalunya el proper 5 de gener de 2021 malgrat la pandèmia del coronavirus per repartir il·lusió entre els més petits d ela casa.

Des de la Piscina Municipal de Vilassar de Mar ens recorden que tots els usuaris de les instal·lacions disposen de l’aplicació Mi Club OnLine. Serveix per fer les reserves de l’espai o de les activitats que es volen utilitzar

Recordem, tot i que segurament ja ho heu pogut veure aquest cap de setmana, especialment si tenis nens i nenes, que els parcs infantils  de Vilassar de Mar es van tancar el passat divendres per reforçar les mesures anti covid dictades per la Generalitat.

Ja està en marxa el Consell d’Infants de Vilassar de Mar que s’ha fixat com a objectiu, per aquesta ja quarta edició, ajudar nens i nenes del nostre municipi durant la pandèmia. Els infants es van retrobar per videoconferència.

Vols anar a buscar menjar preparat als bars i restaurants de Vilassar de Mar per donar-los un cop de mà ara que han d’estar tancats, com a mínim, 15 dies? No saps exactament quins són? I el seu telèfon? L’Ajuntament del nostre municipi ha creat un directori, a la seva pagina web, que s’anirà actualitzant amb tots aquests establiments que ofereixen aquest servei.