L’Ajuntament comdemna el nou atac al mural contra la violència masclista

Ahir, tot just t’ho explicàvem en aquest informatiu, el mural contra la Violència Masclista ubicat a l’Avinguda Escultor Monjo de Vilassar de Mar apareixia totalment emblanquinat després de patir un nou acte vandàlic contra l’obra reivindicativa. L’Ajuntament del nostre municipi, a través de les seves xarxes socials, lamenta i condemna la nova agressió masclista i anima vilassarencs i vilassarenques a compartir fotografies del mural original en els seus perfils.

Aquest dijous a les 19h, transmissió de la sessió plenària

La sessió plenària ordinària de l’Ajuntament de Vilassar corresponent al mes de maig se celebrarà aquest dijous, a les 19 de la tarda, de manera telemàtica, a través de videoconferència. Recorda que pots seguir el ple en directe per Vilassar Ràdio (98.1FM o vilassarradio.cat i pel canal de Youtube de l’Ajuntament. L’ordre del dia té 14 punts

La secció sobre consum de “Parlant de tot” parla sobre les factures

La secció mensual dedicada als drets dels consumidors i consumidores del magazine matinal “Parlant de tot ha estat dedicada a parlar sobre les factures. L’advocat Oriol Contreras ens explicarà que des de fa temps moltes empreses, sobretot les més grans, no envien les factures en paper per raons mediambientals. Subratllarà, però, que en tot moment cal conservar-les.

Incidència Covid a Vilassar de Mar

Com cada dia hem parlat de l’afectació de la Covid al nostre poble, amb les dades facilitades per Departament de Salut i que cada dia actualitzem.

Concurs escolar de dibuix organitzat pel Grup d’Opinió de Vilassar de Mar

El grup d’opinió de Vilassar de Mar, conegut popularment com a (gOvi), organitza l’onzena edició del concurs escolar de dibuix que enguany porta com a tema “Vilassar de Mar contagia solidaritat amb els més desfavorits”. El termini de lliurament de treballs finalitza demà a les 5 de la tarda.

Cicle “Escena i llibres”: acte del 23 de maig

Queden poques entrades per assistir al nou espectacle del cicle Escena i Llibres que se celebrarà el proper diumenge al jardí de la Biblioteca de Vilassar de Mar. A partir de les 12 del migdia es tancarà aquest cicle amb dos espectacles de dansa i música. La reserva de places? A l’aplicació gratuïta de Vilassar de Mar fins que s’esgotin les entrades disponibles.

Activació de la zona verda a Cabrera de Mar

Cabrera de Mar també ha activat, ja, la zona verda d’aparcament coincidint amb l’arribada del bon temps

Predicció meteorològica

Des de Meteomar, predicció de l’oratge pel que queda de dia i per a demà:

Pots escoltar l’informatiu sencer aquí: