El mercat ambulant del dijous al matí continuarà situat en la ubicació provisional que està ocupant, a l’avinguda Eduard Ferrés, de moment fins al termini en què està previst que acabi l’actual estat d’alarma. És a dir, fins el 9 de maig. Joan Iglesias, en representació dels botiguers del mercat ambulant dels dijous, ha fet un balanç molt satisfactori de com està funcionant el mercat itinerant des que es troba situat a l’avinguda Eduard Ferrés i continuen demanant que aquesta ubicació sigui la definitiva. Aquesta és la noticia de portada. Comencem.

Fins el proper 31 de gener de 2021, les famílies monoparentals de Vilassar de Mar poden sol·licitar a l’Ajuntament del nostre municipi una subvenció per al pagament de l’IBI . La quantia de la subvenció es determinarà prenent com a referència el número de fills i el valor cadastral de l’habitatge. La subvenció, per tant, pot anar des del 30 al 90% de l’impost. L’Ajuntament de Vilassar de Mar destina a aquesta subvenció un import màxim de 50.000 euros.

L’Ajuntament de Vilassar de Mar has obert, des d’aquest dilluns, canal a la xarxa Telegram. T’hi pots subscriure per rebre al teu mòbil tota l’actualitat del nostre poble. Aquesta, però, no és l’única novetat pel que fa a la informació institucional ja que el consistori, tal i com t’hem anat dient, renovarà el seu web municipal durant aquest 2021.

Els motors dels camions, dels cotxes i de les motos del Dakar 2021 s’han apagat aquest diumenge un cop finalitzada la cursa. Però, nosaltres ens volem fixar, ara, en l’equip català Marrones Jalan que va ser capaç de complimentar el dur recorregut pel desert i arribar al final, a la platja de Jeddah, que ja és tot un premi. Un equip en el qual, desgraciadament, no hi va poder ser el seu pilot titular. En Francesc Ester, del Masnou, va donar positiu per covid hores abans de marxar. Parlarem amb ell i ens explicarà que ja hi ha equips que l’estan demanat per al Dakar de l’any vinent.

En pàgina comarcal, i entre d’altres informacions, t’explicarem que l’ Ajuntament de Cabrera de Mar, seguint les indicacions de les autoritats sanitàries i davant de l’empitjorament en els indicadors de la pandèmia dels darrers dies, ha pres la decisió de suspendre la celebració de la Festa Major de Sant Vicenç. L’únic acte que es manté de la programació serà l’ofici solemne del diumenge 24 de gener.