Seguim, tot i que amb les obligatòries pinces, parlant de les bones dades, pel que fa a la contenció de l’expansió del coronavirus a Vilassar de Mar. Amb les darreres xifres que publica el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya a la mà, el nostre municipi és la localitat de Catalunya, de més de 20.000 habitants, amb el percentatge més baix en la taxa de positivitat en la transmissió del SARS COV 2. Aquesta és la notícia de portada d’aquest informatiu que ara arrenca.

Us avançarem, també, que avui, a les 7 de la tarda, l’Ajuntament de Vilassar de Mar celebra la seva sessió plenària ordinària corresponent al mes de novembre. La plenària serà telemàtica per respectar les condicions de pandèmia. Es podrà escoltar, en directe, per Vilassar Ràdio (98.1FM i també per vilassarradio.cat/). Esbrinarem quin és l’ordre del dia de la sessió.

Des del passat 16 de novembre està en marxa la campanya ‘Fem créixer el verd’, impulsada per la Generalitat de Catalunya, destinada a promoure el consum de flor i planta ornamental.  En parlarem en els propers minuts

A Vilassar de Mar l’escola  Pérez Sala està duent a terme  la seva Tercera Setmana de la Cìencia des de dilluns 16 fins divendres 27 de novembre. Alexis Viñals, cap d’estudis  ens explicarà  que la temàtica escollida ha estat investigar sobre quina import,ància té l’aire en la propagació del virus del coronavirus

La Nit de l’Emprenedoria de Mataró canvia de format, es farà virtualment i es transmetrà en directe avui a partir de les 19 h a través de Mataró TV i Mataró Ràdio.