‘Crònica 19.10.2020’

Obrim la pàgina del nostre informatiu amb una notícia d’aquelles que no ens agrada mai donar. Aquesta matinada ha mort, a l’edat de 79 anys, José Vargas Fernández, exregidor d’Iniciativa per Catalunya Verds al nostre municipi, al govern i l’oposició, fundador de Vilassar Televisió i escenògraf de TVE-Catalunya.

Fem una radiografia de la situació de diferents bars i restaurants del nostre municipi que estan patint les conseqüències del tancament de, com a mínim, 15 dies decretat per la Generalitat per aturar la pandèmia. Parlarem amb ells. Serem els seus altaveus. Escoltem, les seves queixes, ens acostem a les seves solucions i fem de notaris de les seves reivindicacions. Trepitgem el terreny.

Recordem, tot i que segurament ja ho heu pogut veure aquest cap de setmana passat, especialment si tenis nens i nenes, que els parcs infantils  de Vilassar de Mar es van tancar el passat divendres per reforçar les mesures anti covid dictades per la Generalitat.

Ja està en marxa el Consell d’Infants de Vilassar de Mar que s’ha fixat com a objectiu, per aquesta ja quarta edició, ajudar nens i nenes del nostre municipi durant la pandèmia. Els infants es van retrobar per videoconferència i van manifestar que esperen retrobar-se, físicament, aquets curs 2020-2021 si les condicions sanitàries ho permeten.

Aquest cap de setmana, la Unió Esportiva Vilassar es desplaçarà fins a Montilivi per diputar el segon partit de la Lliga del Grup Cinquè de la Tercera Divisió contra el Girona B. Els homes de Peque buscaran el seu primer triomf després d’haver-se estrenat, amb derrota, aquest diumenge caient per zero gols a un al Xevi Ramon davant el Sant Andreu.