Ahir, l’Ajuntament de Vilassar de Mar va celebrar la sessió plenària corresponent al mes de març. Just després del Crònica, en l’espai “Les Veus del Ple“, que edita i presenta el nostre company Robert Maza, podrem escoltar un ampli resum de la sessió així com les reaccions de les persones portaveus de les diferents formacions polítiques amb representació al nostre consistori. Comencem.

L’Ajuntament de Vilassar de Mar, en el marc de les jornades Orienta’t, aposta per establir espais de conversa, enfocats a la comunitat educativa, amb l’objectiu de donar eines a l’alumnat vilassarenc per tal que tinguin més clar el seu futur acadèmic i professional. Les xerrades es faran, de manera telemàtica, entre els dies 22 i 25 de març al matí. Els dos instituts de Vilassar de Mar, el Pere Ribot i el Vilatzara, ho remataran amb dues sessions més que es faran el 8 i 9 d’abril.

La Mostra Literària Mn. Pere Ribot ha rebut 255 treballs per a concursar en l’edició d’enguany, el que suposa 51 més dels que va rebre l’any passat en una edició marcada per l’esclat de la pandèmia del coronavirus. El veredicte es coneixerà el proper 22 d’abril, a les set de la tarda, a la Biblioteca de Vilassar de Mar. A continuació detallarem tots els premis.

La població estrangera resident al Maresme augmenta gairebé un 8 % i la de Vilassar de Mar un 7’25 %. Al nostre municipi, la població estrangera resident té les següents procedències: 38’75 % venen d’altres països d’Europa, el 32’33 % d’Amèrica, el 23% d’Àfrica i el 7’70 % d’Àsia

En la recta final del nostre informatiu, t’explicarem que Mataró serà ciutat d’arribada en la 6a etapa de la edició num 100 de la Volta Ciclista Catalunya el dissabte 27 de març. Es demana a la ciutadania que ho segueixi , no presencialment, sinó per algun dels canals televisius que faran la retransmissió.