El Procicat manté les actuals restriccions fins el proper 28 de febrer. Amb tot, hi ha petites escletxes. Poden tornar totes les extraescolars, però només a infantil i primària. Pel que fa a la resta de grups d’edat només estan autoritzades les que es fan dins del grup bombolla als centres escolars, com passava fins ara. Els Caus, esplais i agrupaments escoltes, també es poden reprendre i L’esport federat podrà fer els entrenaments habituals i no limitats, com fins ara.

De l’1 al 14 de març, tots aquells vilassarencs i vilassarenques majors de 16 anys podran votar els 27 projectes proposats en el marc dels Pressupostos Participatius de l’ajuntament de Vilassar de Mar. El nostre consistori posa 150.000 euros del pressupost municipal per a l’execució dels guanyadors que s’escolliran per votació popular. Atenció als propers minuts del Crònica. Sabràs on i com votar i quines són les propostes finalistes.

Avui surt a la venda el nou disc  de la cantant vilassarenca Judith Neddermann, anomenat “Aire”. L’artista vilassarenca ens ha explicat que és un disc tranquil, molt íntim i que visita molts estats d’ànim diversos, que transmet pau i tranquilitat. Atenció als propers minuts.

Segurament, tothom sap qui va ser la formació que va guanyar les eleccions al Parlament de Catalunya del passat diumenge 14 de febrer. Però, sabem quina va ser la llista menys votada? Amb nomes 92 vots, el Moviment Corrent Roig, que lidera Roger Espanyol, és una llista formada íntegrament per represaliades i que només es va presentar a la circumscripció de Tarragona.  Avui serà amb nosaltres per repassar l’actualitat.

En la recta final del nostre informatiu coneixerem el darrer fitxatge de la Unió Esportiva Vilassar després que el passat 1 de febrer es tanqués el mercat d’hivern pel que fa a la Tercera Divisió. En Pep Mateu, després d’un any i mig als Estats Units, torna amb més il.lusió que mai a la que sempre ha estat casa seva. El Xevi Ramon.