Avui fa un any de l’arribada al Maresme del Temporal Glòria. Una de les tempestes més actives dels darrers anys que es va deixar notar amb força a Vilassar de Mar i a la comarca del Maresme durant 4 dies. El litoral de la nostra comarca es va veure especialment afectat per la violència de la llevantada. En parlarem tot seguit amb Joaquim Serra, el meteoròleg del Consell Comarcal del Maresme. Aquesta és la nostra portada d’avui. Començarem fent memòria.

Aquest dijous 21 de gener, a les 19 hores, la sessió plenària ordinària de l’Ajuntament de Vilassar de Mar se celebrarà de manera telemàtica, a través de videoconferència. Es podrà escoltar en directe, com sempre, per Vilassar Ràdio (98.1FM o vilassarradio.cat) . Una sessió ordinària en la qual es voatan els pressupostos.

Aquest matí, fa pocs minuts, de fet, s’ha realitzat dins del “Parlant de Tot”, el magazine matinal de Vilassar Ràdio, el sorteig corresponent a la campanya de reciclatge que endega l’Ajuntament de Vilassar de Mar. El guanyador o guanyadora del primer premi, del pack escapada, ha estat el número 346. En aquest informatiu escoltarem la resta d’agraciats. Estigues atent si et van atendre les educadores ambientals que ens van ensenyar, la setmana, a reciclar millor.

La secció “Parlem de consum” del magazine matinal “Parlant de tot”, que condueix Jaume Cabot, ha centrat la seva atenció aquest mes en la devolució de productes després de les diades de Nadal i Reis. Amb el confinament municipal, queda prorrogat el termini legal de devolució de productes a les botigues que ofereixen aquesta possibilitat i queda també prorrogat l termini de reclamacions. En parlem amb l’advocat Oriol Contreras, responsable de l’OMIC del nostre poble.

En pàgina comarcal, i entre altres informacions, t’explicarem que segons les últimes xifres, El Masnou és el municipi amb més risc de rebrot del covid 19 de tot Catalunya amb més de 1.500 punts. En aquest pic de la tercera onada, des del consistori han demanat a la ciutadania el màxim de responsabilitat i que acomplieixi les mesures establertes i extremin les precaucions.