Catalunya retalla els horaris de bars i restaurants, les reunions familiars i la mobilitat durant el Nadal. Les mesures estaran en vigor del 21 de desembre fins a l’11 de gener amb algunes excepcions per als dies festius. Les reunions seran de màxim 6 persones excepte en els dies festius nadalencs, que seran de 10 i de dues bombolles. Els Bars i restaurants podran obrir per servir esmorzars i dinars i, si fan menjar per emportar, sopars. La mobilitat passa a ser comarcal excepte per anar a segones residències, cases de familiars o hotels amb reserva. Aquesta és la nostra notícia de portada. Comencem.

En aquest informatiu podràs escoltar una extensa crònica del ple ordinari de la corporació municipal corresponent al mes de desembre es va celebrar el ahir de manera telemàtica, a través de videoconferència. L’ordre del dia de la sessió, que es va retransmetre en directe per Vilassar Ràdio durant les gairebé quatre hores que va durar, constava de 16 punts.

Després d’escolar el resum de la plenària de l’Ajuntament de Vilassar de Mar corresponent al mes de desembre celebrada ahir de manera telemàtica, arriba el moment d’escolar les valoracions que han fet els diferents representats de les formacions polítiques de casa nostra amb representació municipal.