Les festes del carrer St. Feliu fan un homenatge al Palomares

Des d’aquest divendres, i fins diumenge, el carrer de Sant Feliu de Vilassar de Mar estarà de festa. I engalanat fent, en la seva 24 edició de la tradicional cita del juliol, un homenatge als nostrats banys Palomares. Un munt de propostes i d’activitats, per a tots els públics, obert a tot Vilassar de Mar. Això sí, el sopar de germanor, el de divendres, sí que és reservat a la seixantena de veïns. S’estrenen amb una arrossada. Altres novetats?, tarda de màgia per al diumenge. Amb en Coque Petit, un dels organitzadors n’hem parlat al “Crònica”.

Vaga RENFE 19 de juliol

Pel dimecres 19 de juliol RENFE té prevista una jornada de vaga. En aquest informatiu hem parlat dels serveis mínims.

Acte ERC (Eleccions 23J

L’acte polític se celebrarà a Can Bisa, dimecres a les 7 de la tarda, sota el lema Defensa Catalunya! Intervindran Francesc Marc Álvaro, periodista, professor, columnista i escriptor que és el número 3 de la llista per Barcelona i també l’exalcalde de Vilassar de Mar, Damià del Clot, que és el primer maresmenc de la llista amb el número 12.

Consells per l’onada de calor

Molta precaució de cara a la forta onada de calor que estem patint amb temperatures extremes malgrat ser en plena canícula. Especialment, per avui. De fet, i segons un avís del Consell Comarcal del Maresme, aquest dimarts s’esperen temperatures màximes que poden arribar als 36 graus a l’interior de la comarca. A la costa, s’arriba, i en alguns casos, supera els 33 graus. S’ha activat, doncs, alerta per calor extrema.