El Centre Cívic Lluís Jover, punt de vacunació contra la covid 19

El Centre Cívic Lluís Jover ja funciona com a punt de vacunació contra la covid-19. Des d’aquest dimarts, 18 de maig, l’Ajuntament de Vilassar de Mar ha posat disposició del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya el Centre Cívic Lluís Jover com a punt de la campanya de vacunació contra la covid-19. La cessió temporal de l’espai respon a la demanda de Salut als ajuntaments per accelerar la vacunació contra el coronavirus i descongestionar els centres d’atenció primària.

Aquest dijous, transmissió del ple ordinari a les 19h


La sessió plenària ordinària de l’Ajuntament de Vilassar corresponent al mes de maig se celebrarà aquest dijous, a les 19 de la tarda, de manera telemàtica, a través de videoconferència. L’ordre del dia consta de 14 punts.

Presentació del llibre “Al dellà de l’enlloc” de Mònica Miró

Aquest divendres a les 6 de la tarda tindrà lloc al jardí de la Biblioteca Ernest Lluch la presentació del llibre “Al dellà de l’enlloc” de Mònica Miró Vinaixa. Durant l’acte intervindran tant l’autora, com la rapsoda Regina de Andrés, que presentarà el llibre. Es recitarà una selecció de poemes de l’obra.

Incidència Covid a Vilassar de Mar

Com cada dia hem parlat de l’afectació de la Covid al nostre poble, amb les dades facilitades per Departament de Salut i que cada dia actualitzem.

Casal d’Estiu Municipal

El Casal d’estiu Municipal se celebrarà del 28 de juny al 30 de juliol. Para l’orella si tens fills i filles en edats compreses entre P3 i sisè de primària. Enguany, s’han dissenyat dues opcions. Una, la de Naïfar, se celebrarà a l’escola Pérez Sala i l’altra, la de Cercle, a l’Escola del Mar. En funció de les inscripcions l’Ajuntament contempla l’opció d’ampliar l’oferta a altres centres. Les reunions informatives virtuals es faran el proper 25 de maig per a l’opció de l’escola del Mar i l’endemà, el 26 de maig per a la del Pérez Sala. Les dues, a les set de la tarda.

Nou atac contra el murcal contra la violencia masclista

Ha aparegut emblanquinat el mural contra la violència masclista, ubicat a la paret que hi ha a la carretera de Cabrils, al costat del carrer Santa Rosa. Es tracta d’un nou atac a aquest mural realitzat per Marta Vellvehí.


Proper partit de la Unió Esportiva Vilassar

El Cerdanyola serà el rival de la Unió Esportiva Vilassar, un cop la Federació Catalana de Futbol ja ha definit els encreuaments de quarts de final de la fase d’ascens a la Segona Reial Federació Espanyola de Futbol. Els homes de Peque jugaran, aquest cap de setmana, a Les Fontetes, lluny del Xevi Ramon ja que els tres compromisos que els queden als blancs-i-vermells es disputaran, sempre, en camp contrari, per raons de classificació en la fase regular.


El Banc de Bones Pràctiques reconeix set actuacions de l’Ajuntament de Mataró en l’edició especial Covid-19

El Banc de Bones Pràctiques dels governs locals ha avaluat les actuacions municipals que hagin respost de forma àgil i eficient als reptes de la pandèmia de la Covid-19. Després d’aquesta valoració, ha destacat sis projectes de Mataró com experiències que representen una aportació innovadora i de qualitat i que poden servir de referència per altres ajuntaments o entitats locals.

A Mataró, canvi en la recollida de trastos vells vells i voluminosos, des del setembre


A Mataró, l’actual sistema de recollida de trastos vells que segmenta la ciutat per zones amb un dia assignat a cadascuna d’elles per deixar-los al carrer desapareixerà. A partir de setembre, els trastos vells i voluminosos es recolliran de forma concertada, S’haurà de demanar prèviament el servei via l’aplicació mòbil o per telèfon.

Predicció meteorològica

Des de Meteomar, predicció de l’oratge pel que queda de dia i per a demà:

Pots escoltar l’informatiu sencer aquí: