‘Crònica’ 18.03.2021

Has de saber, per si tens intenció de fer-ho, que ja es poden sol·licitar parades de venda de roses i llibres per a la Diada de Sant Jordi 2021 a l’Ajuntament de Vilassar de Mar. Només s’autoritzarà la instal·lació de parades a comerços de flors i plantes del municipi, llibreries i papereries del poble, autors locals i autònoms residents a Vilassar de Mar vinculats als sectors de les roses i dels llibres. Comencem..

La sessió plenària ordinària de l’Ajuntament de Vilassar de Mar corresponent al mes de març se celebra avui, a les 7 del vespre, de manera telemàtica, a través de videoconferència. La sessió la podràs seguir: en directe per Vilassar Ràdio (98.1FM o vilassarradio.cat).  i, per primer cop, pel canal YouTube de l’Ajuntament de Vilassar de Mar. Demà, tindràs tota la informació en el nostre especial Les Veus del Ple (presentat i dirigit pel nostre company Robert Maza) amb un ampli resum i les veus de les persones portaveus de les diferents formacions amb representació consistorial.

El passat 15 de març es va celebrar el Dia Mundial dels Drets del Consumidor i la secció mensual de consum del magazine matinal “Parlant de tot”, que compta amb la col·laboració de l’advocat Oriol Contreras, responsable de l’OMIC de Vilassar de Mar, va estar dedicada a recordar aquesta diada

Avui hem sabut que el passat divendres els Mossos d’Esquadra van registrar el Calipso, el macro bordell de Cabrera de Mar sancionant propietaris, clients i treballadores. Segons els agents de la policia catalana, el prostíbul seguia exercint, de manera clandestina, malgrat les restriccions per la pandèmia de la SARS COV 2 que prohibeixen taxativament aquesta mena d’activitats..

En la recta final del nostre informatiu, t’explicarem que el Centre de Formació de Persones Adultes del Masnou (CFPAM) ha començat el taller de sensibilització sobre les violències masclistes per a dones de contextos migratoris, impartit per personal tècnic de la Secretaria d’Igualtat, Migracions i Ciutadania de la Generalitat de Catalunya..