Atenció perquè fins el proper dijous 25 de febrer, totes aquelles persones que estiguin afectades per un ERTO i amb ingressos baixos o amb contracte fix discontinu que es beneficien de la prestació extraordinària poden inscriure’s per acollir-se a la línia d’ajudes de la Generalitat de Catalunya. Tot seguit explicarem com s’ha de fer tot plegat.

Després de les eleccions al Parlament de Catalunya del passat diumenge 14 de Febrer, es dibuixa, ara, la gran pregunta: quan tindrem nou president? La nova legislatura, la 13ena, s’ha de posar en marxa, com a molt tard, el divendres 12 de març. El debat d’investidura a la Cambra Catalana està fixat per al 26 de març. Repassem el calendari previst.

El Grup de Suport emocional i Ajuda Mútua per a cuidadors de persones amb dependència està funcionant des del passat 8 de gener als locals del Pla de Desenvolupament Comunitari de la plaça del Barato. Està format per 5 persones cuidadores, que s’estan  reunint setmanalment i la cloenda es farà el 26 de febrer.

Demà, de 8 del matí a 12 del migdia, Fecsa Endesa farà un tall en el subministrament elèctric que afectarà diferents carrers de Vilassar de Mar. Atenció perquè tot seguit t’explicarem quins llocs del nostre municipi es veuran afectats.

El metge vilassarenc Vicente Ayuso Osuna, especialista en cirurgia general i aparell digestiu, ha publicat la seva tercera novel·la, anomenada “El fuego del credo”, editada  per Círculo Rojo. Es tracta d’una obra que està a cavall entre dos gèneres, la novel·la histórica i la història novel·lada. La llegirem en els propers minuts.

En pàgina esportiva, parlarem amb Claudia Palazón, jugadora del Club Vilassar Hoquei Femení, sobre el seu debut a aquest club i sobre el partit que van jugar contra el Club Hoquei Mataró

En la recta final del nostre informatiu t’explicarem, entre d’altres informacions, que Mataró busca actors i actrius joves per a una producció teatral pròpia sobre el desig i el plaer