Any nou, canal d’informació nou. L’Ajuntament de Vilassar de Mar obre, des d’aquest dilluns, Canal a la xarxa Telegram. T’hi pots subscriure per rebre al teu mòbil tota l’actualitat del nostre poble. Aquesta, però, no és l’única novetat pel que fa a la informació institucional ja que el consistori, tal i com t’hem anat dient, renovarà el seu web municipal durant aquest 2021. Comencem.

L’Hèctor és un nou personatge que ha entrat, amb força, en la novel.la “Com si fos ahir” que emet TV3 cada migdia, després del Telenotícies. L’actor vilassarenc Quim Llisorgas dóna vida a aquest personatge que té una discapacitat funcional. L’actor de casa nostra ens explicarà, en els propers minuts, que ha d’estudiar molt i es mostra molt satisfet dels missatges que rep felicitant-lo per la seva interpretació. Ben aviat, ens avançarà, reprendrà un projecte personal que li fa molta il·lusió: un documental sobre la seva vida per remarcar que, malgrat les diversitats funcionals, tothom pot assolir els seus somnis.

Demà dimarts 19 de gener, en directe i a partir de les 11 del matí al magazine “Parlant de Tot de Vilassar Ràdio”, es farà el sorteig de la campanya. “Reciclar té premi”. Estarem ben atents, doncs, a les persones que guanyin els premis que es poden en joc: un pack escapada de cap de setmana i 10 vals de 10 euros per gastar a les botigues associades a Vilassar Comerç.

Endesa ha comunicat que demà realitzarà dos talls de llum, de 2/4 de 8 a 2/4 de 9 del matí i de 5 a 2/4 de 7 de la tarda que afectarà a algunes parts d’onze carrers: Arpella, Buenos Aires, Concepció, Cuba, Maria Vidal, Sant Feliu, Sant Artur, Sant Genís, Sant Jaume, Sant Llorenç i Sant Mateu.

8 partits seguits sense perdre i cinc victòries consecutives. La Unió Esportiva Vilassar, el conjunt més en forma actualment del Subgrup b del Grup 5è de la Tercera Divisió, rebrà el proper cap de setmana el Girona B al Xevi Ramon. Un matx que arriba després de l’espectacular victòria aconseguida pels homes de Peque al Narcís Sala en la qual van derrotar el Sant Andreu per 0 gols a dos. Un triomf que significava que els quadribarrats s’acomiadaven del lideratge.