La Generalitat ha decidit que totes les residències de Catalunya facin un test ràpid d’antigen a tots els residents abans de Nadal. Després de festes hauran de fer un  cribratge universal amb PCR també a tots els residents. Nou protocol, doncs, en el qual se subratlla que, amb motiu d’aquestes festes, els familiars que facin visites als residents o els acullin a domicili cal que tinguin una especial cura durant els 7 dies anteriors a la visita o sortida, evitant qualsevol tipus d’interacció social amb persones de fora de la bombolla de convivència.

Aquest dissabte, el col·lectiu Salvem el Verd farà una passejada per la zona de dunes que hi ha ubicada entre Vilassar de Mar i Premià de Mar per conscienciar la població d’aquest indret del nostre municipi ric en fauna i en vegetació psammòfila. La cita és a dos quarts de dotze del matí a l’Espigó de Garbí.

Fins a aquest divendres tens temps per presentar els teus escrits al Concurs de Literatura Eròtica en Confinament que s’ha proposat des d’aquesta casa.  El guanyador o guanyadora es donarà a conèixer el dia 22 de desembre, coincidint amb la Grossa de Nadal.

En la secció d’esports us avançem que la Unió Esportiva Vilassar de  Mar  ha decidit suspendre  el campus de nadal adreçat a infants que tenia previst fer del 22 al 31 de desembre per la pandèmia de la Covid 19.

Us recordarem que fins a aquest divendres és obert el termini per a sol·licitar les subvencions que l’Ajuntament concedeix cada any al món esportiu local. Enguany, però, el consistori ha augmentat en 7.000 euros el pressupost destinat a aquests ajuts amb l’objectiu de pal·liar els efectes de la crisi desencadenada per la pandèmia del coronavirus.

La població estacional a temps complet anual (ETCA) del Maresme durant 2019 ha estat negativa amb un saldo de -6.340 persones per dia. Això implica que una part de la població empadronada s’ha de traslladar a viure fora del Maresme per qüestions, principalment, de treball o estudis. Pel que fa a Vilassar de Mar la població estacional a temps complet anual durant 2019 ha estat negativa amb un saldo de -1509 persones. 

Des de dilluns passat el consultori mèdic de Cabrils s’ha reforçat amb un equip mèdic multidisciplinari per atendre a les persones amb malalties cròniques i, a la vegada,  amb un reforç de l’atenció mèdica domiciliària, de 24 hores i 7 dies a la setmana