Obert el termini per reservar entrades per als actes de Festa Major

Aquest dijous 17 de juny, des de les 12 del migdia, s’han obert les reserves d’entrades per a la Festa Major de Vilassar de Mar que se celebrarà del 23 al 27 de juny. Una programació d’actes, presencials i adaptats a la situació de pandèmia. Per assistir a totes les activitats previstes cal fer reserva prèvia a través de l’app gratuïta de Vilassar de Mar. A més de l’app, s’ha habilitat un telèfon, el 663 559 936, que funciona de dilluns a divendres de 9 del matí a 2 de la tarda, perquè principalment la gent gran, no tan avesada a les noves tecnologies, pugui demanar inscripció a les activitats de Festa Major. Les reserves per telèfon començaran en el moment en què s’obrin les de l’app.

Circuit infantil per a bicicletes, a la plaça del Círcol

La vilassarenca plaça del Círcol llueix una nova imatge. Potser ja ho has vist i, si no, t’ho expliquem. I és que aauesta setmana, la Brigada Municipal de l’Ajuntament hi ha acabat de pintar un circuit infantil per a bicicletes.

Aquest dijous, des de les 19h, transmissió del ple
El ple de l’Ajuntament de Vilassar de Mar se celebra avui, a les set del vespre, a través de videoconferència. Com sempre, la podràs seguir en directe per Vilassar Ràdio (98.1FM o vilassarradio.cat) i pel canal de YouTube de l’Ajuntament de Vilassar de Mar. L’ordre del dia està format per onze punts.

Incidència Covid a Vilassar de Mar
Com cada dia hem parlat de l’afectació de la Covid al nostre poble, amb les dades facilitades per Departament de Salut i que cada dia actualitzem

La nova factura de la llum

La secció mensual dedicada als drets dels consumidors i consumidores del magazine matinal “Parlant de tot”, que compta amb la col·laboració de l’advocat Oriol Contreras, responsable de l’OMIC de Vilassar de Mar, ha estat dedicat sobre la factura de la llum i sobre les noves tarifes. Contreras ha explicat que aquest canvi de tarificació ve de la Unió Europea i té l’objectiu de respectar el medi ambient perquè no es concentri el consum en les mateixes franges horàries i dispersar el consum.

Xerrada-col·loqui “Què està passant a les nostres platges?”

Aquest dijous, a les 7 del vespre a la Sala Carrau se celebra una xerrada-col·loqui sobre “Què està passant a les nostres platges”, organitzada per Salvem El Verd-Acció Ecologista de Vilassar de Mar i Bricbarca. La conferència va a càrrec d’Agustí Martin, capità vilassarenc i degà de la Facultat de Nàutica. L’aforament és limitat.

Aquest diumenge, al Masnou, Cursa La Sansi

És obert el termini d’inscripcions per participar a la 8a Cursa popular del Masnou. Tindrà lloc el 20 de juny, amb un recorregut de 5 km traçat a la platja d’Ocata i el passeig Marítim

Predicció del temps
Predicció meteorològica, amb Joaquim Serra, des de Meteomar