‘Crònica’ 16.10.2020

Com no podia ser d’una altra manera, la primera pàgina del nostre informatiu és per donar un extens resum de tot el que va donar de si la sessió plenària corresponent al mes d’octubre es va celebrar aquest passat dijous de manera telemàtica. L’ordre del dia de la sessió, que es va retransmetre en directe per Vilassar Ràdio durant les tres hores i vint minuts que va durar, constava de cinc punts. Tot just després del resum de la plenària, donem veu als cinc portaveus de les formacions municipals amb representació al consistori que ens fan les seves valoracions del que va donar de si el ple: en representació del govern, Angel Font (ERC-Gent per Vilassar de Mar), i pel que fa a l’oposició: Javi Martín (Junts per Catalunya), Yabel Pérez (Babord), Quico Zamora (PSC) i Juan Díaz (Ciutadans).

Davant de la ja batejada segona onada del coronavirus, el Comitè d’Emergència per la Covid 19 de l’Ajuntament de Vilassar de Mar ha decidit ajornar tant el Vilassar de Noir, el festival de literatura i cinema negres com el Concert de Tardor de Sardanes

Fins aquest diumenge és obert el termini de  presentació de treballs per participar a la novena Beca Ernest Lluch d’investigació i recerca local de Vilassar de Mar, organitzada per l’Ajuntament. La beca, de caràcter biennal és dotada amb 4.000 €. 

En esports, us avancem que la Unió Esportiva Vilassar debuta, aquest cap de setmana, en el grup Cinquè de la Tercera Divisió, que arrenca la Lliga després de molts mesos amb els futbolistes aturats. La primera cita per als homes de Peque serà aquest diumenge 18 d’octubre rebent al Xevi Ramon un dels històrics de la categoria i candidat als primers llocs: el Sant Andreu barceloní.