Quim Llisorgas, pregoner de la Festa Major
L’actor vilassarenc Quim Llisorgas serà el pregoner de la Festa Major de Vilassar de Mar. Nascut l’any 1995 i format a la Tropa Teatre, el podem veure tots els migdies a la sèrie de TV3 “Com si fos ahir”. En Quimitus, doncs, serà un dels grans protagonistes de l’arrencada de la Festa major. El proper 23 de juny es donarà el tret de sortida a la programació festiva amb la Turrunats Band, l’arribada de la flama del Canigó, el pregó d’en Quim Llisorgas, la petardada i l’actuació de la Sant Pau Rhum Band, tot a l’escola Pérez Sala. La nit de la revetlla comptarà amb tres opcions a cadascun dels escenaris principals: el grup de versions MashUpParty Band, al Pérez Sala; el grup Versió impossible, a l’Escola del Mar i els concerts de La Rierada al parc de ca l’Abril.

La Burriac Atac tanca inscripcions i obre llista d’espera
El proper dissabte 4 de setembre se celebrarà la Burriac Atac la cursa nocturna de referència tot el país i l‘esdeveniment esportiu de l’any a Vilassar de Mar. Ahir es van obrir les inscripcions i al final de la jornada es van tancar, ja que es van omplir totes les places disponibles, que eren 300, degut a les mesures de restricció d’aforament a causa de l’actual context de pandèmia. Jordi Lladó, director de la cursa ha explicat que han obert llista d’espera.

Xerrada sobre “Què està passant a les nostres platges”

Aquest dijous 17 de juny, a les 7 del vespre  a la Sala Carrau , se celebra una xerrada-col·loqui sobre “Què està passant a les nostres platges”, organitzada per Salvem El Verd-Acció Ecologista de Vilassar de Mar i Bricbarca. La conferència anirà a càrrec d’Agustí Martin, capità vilassarenc i  degà de la Facultat de Nàutica. L’aforament és limitat i per reserves cal contactar amb Salvem El Verd, al telèfon 669 80 05 64 o al correu electrònic salvemelverd@protonmail.com

Aquest dijous, transmissió del ple municipal

El ple de l’Ajuntament de Vilassar de Mar se celebrarà demà, a les set del vespre, a través de videoconferència. Com sempre, la podrà seguir en directe per Vilassar Ràdio (98.1FM o vilassarradio.cat) i pel canal de YouTube de l’Ajuntament de Vilassar de Mar.

Incidència Covid a Vilassar de Mar
Com cada dia hem parlat de l’afectació de la Covid al nostre poble, amb les dades facilitades per Departament de Salut i que cada dia actualitzem

Aquest dimecres, presentació de “La insuportable asència del bròquil”, d’Eulàlia Armengol

Aquest dimecres es presenta al jardí de la Biblioteca, i a partir de dos quarts de set la tarda, “La insuportable absència del bròquil”, el recull de contes que Eulàlia Armengol, autora local, ha publicat amb Trípode. L’Aforament és limitat. Cal inscripció prèvia trucant al tl. 93 759 08 33. Organitza Llibreria Index conjuntament amb Editorial Trípode .

Dia de l’Orgull, el 28 de juny
El 28 de juny se celebra el Dia de l’Orgull. El Consell Comarcal del Maresme destina aquest mes a visibilitzar el moviment LGTBIQ+ posant especial amb especial èmfasi en el fet trans. T’explicarem quines són les activitats programades.

Predicció del temps
Predicció metereològica, amb Joaquim Serra